• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spermiyografi yorum kızlar

Denemeye başladığınızda yaş 37 miydi peki canım
Eşimin yaş 36 ıydı. Bir sene sonra doktora gittik. Üstüne iki sene de doktorlar bekletti yumurta takibi ve aşılama vs zaman kaybı yaşadık hep. Aslında drekt tüp bebek demelilerdi. Sonuçta bende polikistik var, eşimde Varikosel var. Hani yaşımız daha küçük tamam ama zaten yaşlarımız da ileri

Eşimin yaş 36 ıydı. Bir sene sonra doktora gittik. Üstüne iki sene de doktorlar bekletti yumurta takibi ve aşılama vs zaman kaybı yaşadık hep. Aslında drekt tüp bebek demelilerdi. Sonuçta bende polikistik var, eşimde Varikosel var. Hani yaşımız daha küçük tamam ama zaten yaşlarımız da ileri
Haklısınız size yaşa bağlı daha farklı davranmalılarmış mesela bize doktor hemen ameliyat etmeyeceğim dedi ama 30 a kadar size vakit veriyorum dedi 30 dan sonra daha sıkıntı falan dedi keske daha hızlı davransalarmış

Malesef who kriterlerine gore yapıldıgı için sonuc hatalı. Genelde özel hastanelerde who yapılır. Doğrusu kruger kriterlerine gore morfolojinin değerlendirilmesidir. Devlette de genelde kruger bakılıyor. Birde özel lablarda. Yaptıracagınız yere sormanız gerekiyor kruger morfoloji mi bakılıyor diye. Kısaca bu sonucların gercek değerle hiçbir ilgisi yok,hatalı sonuc.
Evet özel hastanede yaptırdık. 1 yıl öncede çapada yaptırmıştık. Yorumu boş gecmediginiz için çok teşekkür ederim. Capanin sonucunu ATSam yorumlarmisin. Doktor değiştiricem yeni sonuclari ona gostericem. Malesef ki ben hiç anlamiyorum bu tesstten

Evet özel hastanede yaptırdık. 1 yıl öncede çapada yaptırmıştık. Yorumu boş gecmediginiz için çok teşekkür ederim. Capanin sonucunu ATSam yorumlarmisin. Doktor değiştiricem yeni sonuclari ona gostericem. Malesef ki ben hiç anlamiyorum bu tesstten
Olur tabiki

Eklentiler

• IMG_20220515_001735.webp
    IMG_20220515_001735.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 34
Morfoloji %2 spontan gebelik için bu değerin 4 ve üzeri olması gerekiyor. Sayı ve hız nasıl diğer değerleriniz normalse gebelik olmama sebebi morfoloji malesef..
K Kardokan34

Findigin cevizin felan kurutulmus halleri var onu tuketin ama en cok balli muz ve keci boynuzu duzenli yuruyuslere cikin bu gidalar kilo aldiran gidalar cunku yuruyusle destekledik biz insallah fayda gorursunuz
Canım keçiboynuzu çaksır suyu muz kabak çekirdeği bitter çikolata bunları fazlaca tüketiyor ama bakalım inşallah görürüz fayda 🤲🏻

Back
X