• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi spermiyogram sonucu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Dilefrz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
19
8
26
30
merhaba arkadaşlar doktor randevuma biraz var ondan önce öğrenmek istiyorum eşimin sonuçlarında problem var mı, yok mu bende polikistik over var klomen ile bir yumurtam oluyor ve çatlatma iğnesi kullanıyorum bu şekilde 3 ay geçti ve eşimede bakmaya karar verdik, sonuç için yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 173
merhaba arkadaşlar doktor randevuma biraz var ondan önce öğrenmek istiyorum eşimin sonuçlarında problem var mı, yok mu bende polikistik over var klomen ile bir yumurtam oluyor ve çatlatma iğnesi kullanıyorum bu şekilde 3 ay geçti ve eşimede bakmaya karar verdik, sonuç için yardımcı olursanız sevinirim
Canım ileri hareket sayı vs çok iyi ama yapısıklık var spermler de agnütülasyon pozitif bu demek sanırım

Canım ileri hareket sayı vs çok iyi ama yapısıklık var spermler de agnütülasyon pozitif bu demek sanırım

çok teşekkür ederim cevap için umarım büyük bi sorun değildir bu

Eşiminde ileri hız 1 bizde onu yükseltmeye calısıyoruz. İnşallah sizinkide önemli bir sorun degildir

Biz devlet hastanesinde bi doktora gösterdik vitamin dahi verme ihtiyacı duymadı ki internet üzerinden bikaç doktor çok sıkıntı olmadığını söyledi yinede hızının artması için vitamin önerdi iyi bir doktora görünmeyi düşünüyoruz umarım sizin içinde iyi haberler gelir yakın zamanda

Back
X