merhaba kızlar,
bu sefer kendim için değil,çok sevdiğim bir ablam için yorumlarınızı esirgememenizi rica ediyorum...bu kişi 33 yaşında,12 yaşında bir kızı var ve çok istemesine rağmen 2.çocuğu 7 senedir olmuyor..eşi de kaba saba,dr.gitmeye bile gerek görmeyen,nasıl olsa bende bir sorun yoktur diyen bir adam...neyse uzatmayayım nihayet en sonunda ikna edebilmiş,ama doktorun sonuçlar hakkında ne söylediğini kadıncağıza anlatmamış.bizde size soralım dedik,bilenler yardımcı olursa seviniriz..şimdiden teşekkürler :)
MOTİLİTE (100 spermatozoa)
%A(hızlı hareketli) :17
%B(yavaş hareketli) :33
%C(yerinde hareketli):8
%D(hareketsiz) :42
vitalite(%) konsantrasyon(mil./ml):60
YIKAMA SONRASI
%A(hızlı) 40
%B (yavaş) 60
%C (yerinde) 0
%D (hareketsiz)0
yıkama sonrası konstrasyon:16
bu sefer kendim için değil,çok sevdiğim bir ablam için yorumlarınızı esirgememenizi rica ediyorum...bu kişi 33 yaşında,12 yaşında bir kızı var ve çok istemesine rağmen 2.çocuğu 7 senedir olmuyor..eşi de kaba saba,dr.gitmeye bile gerek görmeyen,nasıl olsa bende bir sorun yoktur diyen bir adam...neyse uzatmayayım nihayet en sonunda ikna edebilmiş,ama doktorun sonuçlar hakkında ne söylediğini kadıncağıza anlatmamış.bizde size soralım dedik,bilenler yardımcı olursa seviniriz..şimdiden teşekkürler :)
MOTİLİTE (100 spermatozoa)
%A(hızlı hareketli) :17
%B(yavaş hareketli) :33
%C(yerinde hareketli):8
%D(hareketsiz) :42
vitalite(%) konsantrasyon(mil./ml):60
YIKAMA SONRASI
%A(hızlı) 40
%B (yavaş) 60
%C (yerinde) 0
%D (hareketsiz)0
yıkama sonrası konstrasyon:16