Erkek İnfertilitesi Spermiyogram testi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

saribaykus

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
1.528
1.098
133
32
istanbul
Merhaba daha önce bu testi yaptırıp bilgisi olan var mı yardımcı olabilir misiniz ?

Eklentiler

• IMG-20171018-WA0106.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 86
Canim kruger e gore morfoloji %4 ve üzeri olmali 1 çıkmış

Cnm morfolojinin 1 çıkması spermde oluşan anormallik anlamına geliyor. Mesela başında , gövdesinde , kuyruğunda sorun var anlamına geliyor. Bide hazırlık sonrası sperm analizi doğru sayıyı gösteriyor. Anladığıma göre hazırlıksız olan testteki sperm analizinde ölü spermler mevcut.

Hiçbirşey anlamadım canım bu doğal yollardan çocuğumuz olmaz anlamına mı geliyor ölü spermin etkisi nedir biz sonuçları henüz doktora göstermedik ne yapmam gerekir bilmiyorum

Canim dusuk morfoloji ile hamile kalan cok kisi var forumda canini skma yeter ki Rabbim ol desin morfoloji yukselten seyler vsr cok zor degisse de yine de denenebilir

inceledim canım ancak doğal yol ile hamile kalabilmek için yıllarca çabalamak gerekiyor galiba ancak biz tüp bebeğe yönelmeyi düşünüyoruz acaba erken mi karar aldık bilemiyorum

Kac aydir deniyorsunuz bilmiyorum ama ben de 9.aya gircem henüz dusunuyorum cocuk hasretiyle yanıyorum ama tup bebege cesaretim yok Rabbim verir dogal yolla diye bekliyorum. TUP bebek sureci cok sorunlu maddi manevi hatta dun burdan bir arkadas arastirmis tup yaptiran bayanlarda meme kanseri riski yukseliyormus .Tupte bir amda rezervler dusuyor falan cok iyi dusunup oyle karar vermek lazim.Her sabah esine zeytinyaginda bekletilmis incir yedir canim bir guvenilir bir aktarda arisutu propolis polen bal yaptir

anladım canım bizim 1 yıl oldu bebek için tedavi olalı ama bugüne kadar sorunu hep bende sanıyorduk dediklerini yapıcam ilave ilaç kullanmalımıyız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…