Spermiyogram testi

krdib

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2025
3
1
1
24
Merhaba hanımlar,bugün eşimin ilk kez Spermiyogram sonuçları çıktı. Yorumlayabilir misiniz? Tek çaremiz tüp bebek mi? Şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_3030.webp
    IMG_3030.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 47
Esinizde 13 m. Sperm var. %70 hareketsiz. Doktor sanırım tüp Bebek diyecektir. Ama üzülmeyin. Bu test sonucuna razı olacak milyonlarca kadın var. Zaten normal gebelik için çabalamak bazenleri tüp bebekten daha yorucu oluyor. Siz bebek için tedavi sürecine basladiginizda gerisi geliyor zaten. Bol bol dua edin. Allah her şeyin hayırlısını versin 🤲

Esinizde 13 m. Sperm var. %70 hareketsiz. Doktor sanırım tüp Bebek diyecektir. Ama üzülmeyin. Bu test sonucuna razı olacak milyonlarca kadın var. Zaten normal gebelik için çabalamak bazenleri tüp bebekten daha yorucu oluyor. Siz bebek için tedavi sürecine basladiginizda gerisi geliyor zaten. Bol bol dua edin. Allah her şeyin hayırlısını versin 🤲
Ben bu şekilde anlayamadım da benim eşimin sayı olarak 1 milyon çıktı direk tüp bebek önerdiler. Sayıyı anlayamadım sizde

Merhaba hanımlar,bugün eşimin ilk kez Spermiyogram sonuçları çıktı. Yorumlayabilir misiniz? Tek çaremiz tüp bebek mi? Şimdiden teşekkür ederim
Canım hareketsiz çok fazla 5 sene önce bizde yaptırmıştık kaç milyon olduğunu hatırlamıyorum doktor aşılama ya da tüp bebek tedavisiyle olur dedi biz aktardan arı sütlü Bi karışım aldık onun üstüne hareketsizler hareketliye döndü onun üstüne 3 kere hamile kaldım 1 i çok erken doğdu vefat etti ama 2 si çok şükür sağlıklı eğer başka sıkıntı yoksa yaşınız falan musaitse deneyin isterseniz

Sayı olarak 13 milyon çıktı ama morfoloji ve hareketli sayısı çok az,tüp bebekte de şans az olur mu acaba çok korktum

Sayı olarak 13 milyon çıktı ama morfoloji ve hareketli sayısı çok az,tüp bebekte de şans az olur mu acaba çok korktum
Morfoloji düşük ve ileri hareket az görünüyor. Sizin tüpleriniz açık ve diğer her şey normalse doğal yolla da olabilir ama uzun zaman alabilir. Tüp bebek tedavisi ile şansınız yüksek olur bence.

Hiç canınızı sıkmayın evet doğal yolla zor (imkansız asla değil) ama yorar ve o her ayki bekleyiş sizi daha çok yıpratır. Tüp bebekte şansınız çok yüksek çünkü erkekte sağlıklı sperm sayısı ne kadar az olursa olsun sorun olmaz sonuçta en sağlıklı birkaç sperm Seçilecek sadece şunu söylemek istiyorum aynı dettten muzdarip biri olarak eğer sizde sorun yoksa doktordan daha çok labaratuvari iyi bir yer tercih edin. 🙏🏻 sevgiler💕

Back
X