• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Spermiyom sürekli düşüyor

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nickminkenari

sıkı sıkı tutun
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
1.397
22
158
İstanbul
arkadaşlar sayısını hatırlayamadıgım spermiyomun en son olan sonucu beni resmen yıkdı.ilk spermiyomu yaptırdımızda %12 çıkdı durum felaket degildi ama çokda iyi degildi bu keçiboynuzu kürüne başladık kürden 1 ay sonra spermiyogram sonucumuz %7 ya düşdü neyse psikolojik olabilir dedi dr stres yapmayın bu konuda çocuk için degil sevk alarak sevişin gibi tavsiyelerde bulundu bu arada keçi boynuzuna devam ettik 1 ay sonra yine spermiyogram yaptırdık ve sonuç %4 çıkdı kafaya takmamanın imkanı yok gittikce düşüyor bu kez 1 ay beklemeden yine yaptırdık ve enson %2 çıkdı bayramdan sonra testislere ultroson çekilicek sebebi anlaşılıcak buarada keçiboynuzu kürnüde bırakdık ondanda olabilir diye şuan sadece e vitamini kullanıyoruz.böyle birşey başına gelen varmı varsa sebebi neymiş :uhm::uhm:

arkadaşlar sayısını hatırlayamadıgım spermiyomun en son olan sonucu beni resmen yıkdı.ilk spermiyomu yaptırdımızda %12 çıkdı durum felaket degildi ama çokda iyi degildi bu keçiboynuzu kürüne başladık kürden 1 ay sonra spermiyogram sonucumuz %7 ya düşdü neyse psikolojik olabilir dedi dr stres yapmayın bu konuda çocuk için degil sevk alarak sevişin gibi tavsiyelerde bulundu bu arada keçi boynuzuna devam ettik 1 ay sonra yine spermiyogram yaptırdık ve sonuç %4 çıkdı kafaya takmamanın imkanı yok gittikce düşüyor bu kez 1 ay beklemeden yine yaptırdık ve enson %2 çıkdı bayramdan sonra testislere ultroson çekilicek sebebi anlaşılıcak buarada keçiboynuzu kürnüde bırakdık ondanda olabilir diye şuan sadece e vitamini kullanıyoruz.böyle birşey başına gelen varmı varsa sebebi neymiş :uhm::uhm:

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...l-arastirmalardoktor-tavsiyelerihaberler.html

Canım bahsettiğin yüzdelik değerler morfoloji ile ilgili ise bizde de morfoloji %2 çıktı.Doktor hareket ve sayı iyi ise bunun önemli olmıyacağını söyledi.Bizde hareket ve sayıda problem yok.Morfoloji bakan kişiye göre her defasında değişebiliyormuş.İnternetten bi uzman doktorda bana öyle söyledi kendi doktorunuzda.

ya kızlar benim eşimin ilk testte sayı 4.5 milyon morfoloji %3 hareket %55 ileri hızlı:3 tü
ikinci testte sayı 9 milyon morfoloji %14 hareket %80
üçüncü testte toplam sayı 56 milyon konstrasiyon 10 milyon morfoloji %0 ileri hızlı hareket % diyo iyice kafam karıştı bu nedir ya...

Back
X