spinal anestezi ile sezeryan hakkında sormak istedikleriniz...

bende 34 haftalık hamileyim ve doktorumla spinal anestez,ye karar verdik. pendik bölge hastanesinde yapacağım dğumu inşallah doktorum ali rıza beyde çok ii bi doktor.spinalin genel anesteziden farkı, doğduğunda çocuğunu görebiliyorsun ve bu sürede hiç ağrı sızı hissetmiyorsun. ilk gören dokunan sen oluyorsun.spinal uyuşukluğu geçene kadarda ilk ameliyat ağrısını duymuyorsun.daha sonrada ağrı kesicilerle zaten hafifliyor.genel anestezide ise ağrı ile uyandığını söylüyorlar.ben bunları çok tecrübeli ve çok başarılı bir doktordan duyduğum için içim çok rahat. o yüzden spinal tgercih ettim.martın ilk haftası inşallah kızıma kavuşacağım. size doğumdan sorada tecrübelerimi anlatırım.Allah hepimize kolay doğum nasip etsin.

merhabalar bende pendikte oturuyotum ben de siizn gibi martın ilk haftasında spral anastezi ile doğum yapacağım ali rıza beyde arkadaşım oldu tecrübeli bi doktor bende sema hastaneine gidiyorum ama insan korkmuyor değil sadece dişin çekilir gibi dokunuşları hissediyormuşsun inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

Arkadaşlar bende bu hafta mecburi olarak(çatı darlığından) %80-90 sezeryan olma ihtimalimi öğrendim. Ve bende hangi anesteziile olmalıyım tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi istiyorum.epidural le spinal arasındakı farkı da ogrenmek istiyorum..

Arkadaşlar bende bu hafta mecburi olarak(çatı darlığından) %80-90 sezeryan olma ihtimalimi öğrendim. Ve bende hangi anesteziile olmalıyım tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi istiyorum.epidural le spinal arasındakı farkı da ogrenmek istiyorum..

canım.. doğumunu yaptın mı? benimde merak ttiğimmkonu epidural ile spinal arasında ne fark var?

Askolsun ya herkes bebeklerine kavusup konuyu terk etmis... Burayi unutmus :(

Neyse siz ve bebisleriniz iyi ve saglikli olun da gerisi onemli degil. Ama gonul ister ki herkes dogurduktan sonra burada tecrubeleeini yazsin biz de okuyalim :)

Sezaryenden sonra vajinal kanama var mı diye kontrol ediyorlar mı?

merhaba arkadaşlar,
hamile arkadaşlara Allah kolaylık versin, doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Ben 23 mayısta spinal anestezi(belden aşağısının uyuşturulması) yapılarak sezeryanla bebeğimi dünyaya getirdim. çok şükür ikimiz de sağlıklı bir şekilde hamilelik sürecini noktaladık. spinal anesteziyi merak eden, bu konuda kararsız kalan, sorusu olan varsa yardımcı olmak adına bu konuyu açtım çünkü ben çok kararsız kalmıştım ve bu şekilde dopum yapan birileriyle konuşmayı çok isterdim. hepinizi öpüyorum.
Merhaba ben spinal düşünüyorum ama fazlasıyla korkularım var birincisi iğne vurulurken acıyor mu ikincisi tam uyuşma oluyor mu birseyler hissediyor musun bebek çıkarken falan kesildiğini biliyor musun bunun gibi şeyler geceleri uyuyan oldum yardimci olursan sevinirim :(

selam ben mayısda epidural ile sezeryan olacaktım ameliyatta kusmaya başlayınca genel anezteziye geçildi.bebegımın sadece sesini duydum ben aksi gibi çok cabuk ayıldım doktorlar hep basımdaydı tansiyonum iok düsmüs agrı kesici vermediler 1 saat ama simdi hepsi gecti.bebegımı alırken agrı felan cekmedım merak etme.emzırmek daha zor bence goguslerım catladı sonradan ama sen hemen krem sur ben surmemıstım basta.lansınoh lonalın cok işe yarıyor.allah yardımcın olsun

Yaşadıklarına üzüldüm, işte kişiden kişiye değişiyor gerçekten. Ben o kadar rahattım ki... Tansiyonum da nabzımda hep kontrol altındaydı ve hiç sorun olmadı. Doktorumla muhabbet ederek, şakalaşarak doğum yaptım. Tabi bunda doktorumun çok büyük etkisi var, bana çok destek oldu ve beni çok rahatlattı. Onu çok seviyorum, çok sağolsun.
Göğüs konusunda çok haklısın. Doğumdan zor bir şey doğrusu. Ben çatlak sıkıntısından çok daha farklısını yaşadım, çatlak fazla olmadı bende. O yüzden benim sıkıntımı lansinoh krem geçirmedi. Lansinoh kullanmak sanırım çatlağı önledi. Dediğin gibi doğum öncesi başladım kullanmaya.[/QUOTE]

Cnm niye kusmaya basladin bunun sebebi neymis

Back
X