Evet Allah nasip ederse ikinci oglumu bekliyorum.Ne guzell mahsallah darisi basimiza 2.bebeginiz mi geliyor :)))
Insallah canm sende kesin spinal olcaksin heralde her ne kadar korksam da genel anesteziyle kiyaslayinca spinal daha mantikli geliyo seninki daha yakinmis dogumdan sonra yaz olurmu :)Harika bi konu canim umarim yardimci olurlar bende 11 kasimda spinal sezeryan olucam suan 36+6 yim 36+3 ken bebegim.3572 gram.olunca birde catim uygun olmadigi icin sezeryana karar verdik
Ne guzel darisi basimiza :) ameliyat esnasinda nasil bir his oluyo dokunma vs hissediyomusun ne kadar suruyoÇok rahat canım hiç korkacak bişey yok. Ben de spinal Sezeryan oldum iki sene önce. Hiçbi şikayetim olmadı çık şükür
Ameliyat esnasında kesildiğini çocuğun alındığını falan hissediyorsun ama acı yok tabi sadece dokunuldugunu hissediyorsun. O kadar dogum sancısindan sonra ameliyat bana o kadar rahat geldi ki.Ne guzel darisi basimiza :) ameliyat esnasinda nasil bir his oluyo dokunma vs hissediyomusun ne kadar suruyo
Canim tesekkurler sonrasinda gaz problemi oldumu ve sutun hemen geldi miBende 1 hafta önce spinal sezeryan oldum çok korkardım bende sezeryandan ama hiç korkulduğu gibi değil iğneyi belime yaptıktan sonra 10 dakika uyumuşum sonra bi baktım bebeğim aglıyor doktor bebegin dogdu annesi dedi inanamadım tabi belden asagım uyusuk olduğu için hiçbir şey hissetmedim dua edin ben çok dua ettim ikimizde sağ salim kurtulduk şakın korkmayın
Canim 1-2 hafta sonra humana still tea kullanmaya basla ben bu hafta basliycam sut arttirici doktorum onerdi bide lansinoh gogus ucu kremiMerhaba arkadaslar spinal sezeryan olanlar tecrubelerini paylasabilirmi 1 ay sonra dogumum var bazen bir cesaret geliyo bir an once olup bebegimi kucagima almak istiyorum bazen de ameliyathanede uyanik halde ameliyat olcagim fikri korkudan öldürüyo beni siz ameliyat esnasinda neler hissettiniz
Evet çok az geldi4 gun gelmedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?