Doğuma Hazırlık Spinal sezeryan olanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

akdnz07

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.028
555
323
Merhaba arkadaslar spinal sezeryan olanlar tecrubelerini paylasabilirmi 1 ay sonra dogumum var bazen bir cesaret geliyo bir an once olup bebegimi kucagima almak istiyorum bazen de ameliyathanede uyanik halde ameliyat olcagim fikri korkudan öldürüyo beni siz ameliyat esnasinda neler hissettiniz

Harika bi konu canim umarim yardimci olurlar bende 11 kasimda spinal sezeryan olucam suan 36+6 yim 36+3 ken bebegim.3572 gram.olunca birde catim uygun olmadigi icin sezeryana karar verdik

Çok rahat canım hiç korkacak bişey yok. Ben de spinal Sezeryan oldum iki sene önce. Hiçbi şikayetim olmadı çık şükür

Harika bi konu canim umarim yardimci olurlar bende 11 kasimda spinal sezeryan olucam suan 36+6 yim 36+3 ken bebegim.3572 gram.olunca birde catim uygun olmadigi icin sezeryana karar verdik
Insallah canm sende kesin spinal olcaksin heralde her ne kadar korksam da genel anesteziyle kiyaslayinca spinal daha mantikli geliyo seninki daha yakinmis dogumdan sonra yaz olurmu :)

Çok rahat canım hiç korkacak bişey yok. Ben de spinal Sezeryan oldum iki sene önce. Hiçbi şikayetim olmadı çık şükür
Ne guzel darisi basimiza :) ameliyat esnasinda nasil bir his oluyo dokunma vs hissediyomusun ne kadar suruyo

Ne guzel darisi basimiza :) ameliyat esnasinda nasil bir his oluyo dokunma vs hissediyomusun ne kadar suruyo
Ameliyat esnasında kesildiğini çocuğun alındığını falan hissediyorsun ama acı yok tabi sadece dokunuldugunu hissediyorsun. O kadar dogum sancısindan sonra ameliyat bana o kadar rahat geldi ki.

Bende 1 hafta önce spinal sezeryan oldum çok korkardım bende sezeryandan ama hiç korkulduğu gibi değil iğneyi belime yaptıktan sonra 10 dakika uyumuşum sonra bi baktım bebeğim aglıyor doktor bebegin dogdu annesi dedi inanamadım tabi belden asagım uyusuk olduğu için hiçbir şey hissetmedim dua edin ben çok dua ettim ikimizde sağ salim kurtulduk şakın korkmayın

Bende 1 hafta önce spinal sezeryan oldum çok korkardım bende sezeryandan ama hiç korkulduğu gibi değil iğneyi belime yaptıktan sonra 10 dakika uyumuşum sonra bi baktım bebeğim aglıyor doktor bebegin dogdu annesi dedi inanamadım tabi belden asagım uyusuk olduğu için hiçbir şey hissetmedim dua edin ben çok dua ettim ikimizde sağ salim kurtulduk şakın korkmayın
Canim tesekkurler sonrasinda gaz problemi oldumu ve sutun hemen geldi mi

Yok canım olmadı ameliyattan 3-4 sonra oldu zaten öyle bir sorun olduğunda lavman yapıyorlar korkmayın sütümde 4. Günü geldi

Merhaba arkadaslar spinal sezeryan olanlar tecrubelerini paylasabilirmi 1 ay sonra dogumum var bazen bir cesaret geliyo bir an once olup bebegimi kucagima almak istiyorum bazen de ameliyathanede uyanik halde ameliyat olcagim fikri korkudan öldürüyo beni siz ameliyat esnasinda neler hissettiniz
Canim 1-2 hafta sonra humana still tea kullanmaya basla ben bu hafta basliycam sut arttirici doktorum onerdi bide lansinoh gogus ucu kremi

Evet canim.senin zamanindami olmustu peki dogumun kimisi normal dogum.yapsada gec gelebiliyor sanirim sezeryanla.alakasi olan durum degil.pek

Evet canım 37 haftalık da ters geldi kızım dogum kanalını poposuyla açmaya çalışmış acil doguma alındım

Merhaba canim hic korkma ve genel anesteziyi mecbur kalmadigin surece asla dusunme.genel aneateziden sonra uyanma evresi daha acili ve zor oluyor kuzenimden sahidiz. Ben 3 kez sezeryan oldum 3 üde sipinaldi cok sukur hic sorun yasamadim. Korkulacak birsey degil aksine cok guzel. Her ani yasiyorsun hele o yavrunun ilk sesini duymak dunyalara bedel. Hee zor olan tek bir yani var bebisi aldiklarindan sonraki o karni kapatma zamani hic gecmek bilmiyor cünkü insan biran önce yavrusunu koynuna sokup koklamak istiyor. Gaz problemi ister istemez oluyor amelyattan sonra. Onun icinde mutlaka yemek icmen serbest oldugu anda hemen bol rezene cayi icmeye basla hem sutünün cabuk gelmesini saglayacak hemde rahatlikla bagirsaklarin gazini atmasina yardimci olacak hee sutum yok diye sakin bebegini emzirmemezlik yapma kucagina aldigin ilk andan itibaren gögsunu ver bebegine gogus uclarini uyararak daha cabuk sut olusumu saglarsin . Oyyy cok konustum galiba :KK16:
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim insaallah.

Son düzenleme:
Back
X