- 10 Mayıs 2024
- 49
- 3
- 6
- 29
- Konu Sahibi kelebekmisal
Merhaba 4 gün önce spinal anesteziyle sezaryen oldum ameliyattan sonraki gün otururken birden dilim uyuşmaya sanki bayılacakmışım gibi baştan aşağı ağırlaşmaya başladım korktum sakinleştirici yaptılar uykusuzdum uyudum falan iyiydm sonra gece yine vurdu bu sefer panikatak olabilir diye sakinleştirici yaptılar konuşma güçlüğü çekiyordum dilim dönmüyodu ağırlaşmıştı ağzımda nabzım tansiyonum normal çıkıyordu bu sefer sakinleştiriciden sonra aklımı kaybettm falan sandm daha kötü oldum ertesi gün eve çıktık evde iyiydim doktor ağrıdan oluyor kaburga falan baskılıyor parol iç demişti. Evde otururken birden geldi sakin kalmaya çalştm yine konuşamayacak gibi oldum yine komple tüm vücut uyuşur gibi ağırlık çöktü kahve içtim parol içtim yani sebebi ne anlamıyorum lavaboya çıkıyorum gaz sıkışması acaba vücudumda böyle mi etki yaratıyor anlamıyorum doktor anestezi değildir 5 saatte atar vücut onu dedi ama ben napcağımı şaşırdım hangi doktora gitceğimide şaşırdım lohusalık zaten ayrı zorluyor psikiyatri anksiyetem var diye selectra yazdı atarax verdi ama oda sakinleştirirde yine kötü olurum diye başlamadm kullanmaya. Bu ameliyat beni mahvetti dikiş aprımı unuttum resmen ya bu tarz bir sorun yaşayan çözüm bulan varmı nolur banada desin gerçekten çok üzülüyorum kafamı toparlamaya çalışıyorum düzelemiyorum birden vuruyor azönce kahvaltı yaptım hafif şeyler yedim yine vurdu başım boğazım sırtım sıkışmaya ve uyuşmaya başladı konuşmam yavaşladı