Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yasmin kullanıyorum,kilo almaya başladım,selülitlerim arttı en çokda alınganlıklarım arttı.Korunma yöntemi olarak spiral taktırmak istiyorum.Aile hekimi takar mı?Yeni evliyim taktırabilir miyim?
Doğum yapmayan kadınlara spiral anestezi ile takılıyor aile hekimi tamamlayabilir veya takarsa da canınız yanabilir. Güvenilir bir hastanede taktirmanizi tavsiye ederim.
Doğum yapmayan kadınlara spiral anestezi ile takılıyor aile hekimi tamamlayabilir veya takarsa da canınız yanabilir. Güvenilir bir hastanede taktirmanizi tavsiye ederim.
Bana takmadilar doğum yapmamış olduğum gerekçesiyle ne alakası varsa,ilaç kullanmak istemedigim için biz prz. İle korunduk 1 yıl. Takilacaksa da kararı kadın doğum uzmanı versin tam tesekkullu bir hastanede taktırin kontrollerini de ihmal etmeyin