Spiral ile hamile kalınır mı?

idontmint35

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
17
3
6
30
Arkadaşlar merhaba ben çok düzenli regl olan 27. gün hiç şaşmadan kanaması gelen bir kadınım bugun 30. Gün oldu hala bir kanama yok sancı gelip gidiyor regl olamiyorum işin garip tarafı ben her regl dönemimde tatlı krizlerine girerdim tatli yeme isteğim yok gögüslerimde acımıyor çok hafif bi dolgunluk var geceleri uyuyamiyorum gunduzleri cok uyumaya basladim daha erken mi sizce test icin 3 gun gecti döngümün üzerinden yapsam mı? Bide spiral kaydiginda hisseder miyim

18 yıl kullandım hiç hamile kalmadım, çıkarttım 2. ayda hamile kaldım. uzun süredir kullanıyor ve vücudunuza uyum sağladı ise pek sanmıyorum . Bence olursunuz bir kaç güne. çıkartmadan önce o karın ağrısı bendede oluyordu ilk gün, çıkarttım kalmadı ..

Benim normalde de düzensiz idi regl günlerim spiraldan sonra biraz daha düzensiz oldu. Geçenlerde bende test yaptım 5 6 gün gecikmişti. Sonrasında adet oldum. Yanı spiral ile hamile kalabilen de var tabi kesin yüzde yüz koruma yok hiç birinin.

Ben 2013 senesinde taktirdim dogum sonrası o spiralim 3. Senenin sonunda kendiliginden dustu ic camasirima geldi sonra bi daha taktirdim cikarttim bu sonuncusu 1 sene oldu takilali ama daha once kendiliginden dustugu icin beni suphelendirdi

Ben 2013 senesinde taktirdim dogum sonrası o spiralim 3. Senenin sonunda kendiliginden dustu ic camasirima geldi sonra bi daha taktirdim cikarttim bu sonuncusu 1 sene oldu takilali ama daha once kendiliginden dustugu icin beni suphelendirdi
Haklısınız o zaman şüphelenmek te bazen vücut adapte olamıyor atıyor demekki. benimde kanamam çok oluyor kansız bırakıyor ondan artık taktırmak istemiyorum mesala. erken gebelik testleri var ondan alıp yapın içiniz rahatlar en azından .

Kaset test aldim yaptim negatif cikti sanirim degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…