Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6 ay once bakırlı spiral taktirdim duzensiz regli oluyorum buna rağmen gebe olabilirmi bu aralar halsizlik mide bulantısı yasiyorum test yaptım silik çıktı başına gelen varmı?
6 ay once bakırlı spiral taktirdim duzensiz regli oluyorum buna rağmen gebe olabilirmi bu aralar halsizlik mide bulantısı yasiyorum test yaptım silik çıktı başına gelen varmı?
Bendede 1 senedir spiral var şuan adetim 1 gün geçikti normalde adet olmadan 2 gün önce lekelenmem olurdu bu ay olmadı bende test yapmayı düşünüyorum 2 gün önce adet olucak gibi ağrım oldu ama olmadım bakalım hayırlısı siz bence erken gebelik testi yapın
benim arkadasim spiral ile gebe kaldi dusuk olurmus sanirim konustum az once kanamasi varmis doktoru düsük yapiyorsun demis yani spiral ile de gebe kalinabilirmis demekki
Bendede 1 senedir spiral var şuan adetim 1 gün geçikti normalde adet olmadan 2 gün önce lekelenmem olurdu bu ay olmadı bende test yapmayı düşünüyorum 2 gün önce adet olucak gibi ağrım oldu ama olmadım bakalım hayırlısı siz bence erken gebelik testi yapın
Ay hayırlı olsun abla inşallah sağlıkla kucağına alırsın benim adetim de 3 gün geçikti yarın testi yapıcam bakalım ağrım oluyor adet olucakmışım gibi ama gelen giden yok kaymamış yani dimi ay valla mucize ya