Spiral ile hamile kalınır mı?

Gonul54

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
3
3
16
24
6 ay once bakırlı spiral taktirdim duzensiz regli oluyorum buna rağmen gebe olabilirmi bu aralar halsizlik mide bulantısı yasiyorum test yaptım silik çıktı başına gelen varmı?

Eklentiler

• 1000031002.webp
    1000031002.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 36
6 ay once bakırlı spiral taktirdim duzensiz regli oluyorum buna rağmen gebe olabilirmi bu aralar halsizlik mide bulantısı yasiyorum test yaptım silik çıktı başına gelen varmı?
Bendede 1 senedir spiral var şuan adetim 1 gün geçikti normalde adet olmadan 2 gün önce lekelenmem olurdu bu ay olmadı bende test yapmayı düşünüyorum 2 gün önce adet olucak gibi ağrım oldu ama olmadım bakalım hayırlısı siz bence erken gebelik testi yapın

benim arkadasim spiral ile gebe kaldi dusuk olurmus sanirim konustum az once kanamasi varmis doktoru düsük yapiyorsun demis yani spiral ile de gebe kalinabilirmis demekki

Okuldan arkadaşım spiral ile hamile kaldı Ağustos da doğum yapacak sürekli anlatır ve hala guler

Spiralle tabiki gebe kalınıyor bazen sağlıklı doğum olsa da bazen düşükle sonuçlanabiliyor. Testi tekrarla bence

Bendede 1 senedir spiral var şuan adetim 1 gün geçikti normalde adet olmadan 2 gün önce lekelenmem olurdu bu ay olmadı bende test yapmayı düşünüyorum 2 gün önce adet olucak gibi ağrım oldu ama olmadım bakalım hayırlısı siz bence erken gebelik testi yapın
Doktora gittim 8 haftalik gebeymisim 😅spiral de yerinde duruyormuş ne garip dimi
Yarın alacaklar spirali dusuk riski olurmuş

Doktora gittim 8 haftalik gebeymisim 😅spiral de yerinde duruyormuş ne garip dimi
Yarın alacaklar spirali dusuk riski olurmuş
Ay hayırlı olsun abla inşallah sağlıkla kucağına alırsın benim adetim de 3 gün geçikti yarın testi yapıcam bakalım ağrım oluyor adet olucakmışım gibi ama gelen giden yok 😂 kaymamış yani dimi ay valla mucize ya

Back
X