M marduk Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2009 148 0 96 38 Ankara 20 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi marduk #1 Herkese selam Ria (spiral) kullananlara bir şey soracaktım, adet günleriniz düzenli mi? benim genelde adet döngüsü 40 günü buluyor, bazen de geçiyor. bakırlı spiral kullanıyorum. sizde nasıldır acaba? :44:
Herkese selam Ria (spiral) kullananlara bir şey soracaktım, adet günleriniz düzenli mi? benim genelde adet döngüsü 40 günü buluyor, bazen de geçiyor. bakırlı spiral kullanıyorum. sizde nasıldır acaba? :44:
SEVCAN_84 Nirvana Kayıtlı Üye 18 Ocak 2007 1.544 371 648 41 İstanbul 21 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi marduk #2 benimde 4 senedir kullanıyorum bazen düzenli bazende 40 günde bir oluyor doktora gittim normal dedi bende pek sıkıntı yapmıyorum :))
benimde 4 senedir kullanıyorum bazen düzenli bazende 40 günde bir oluyor doktora gittim normal dedi bende pek sıkıntı yapmıyorum :))
M marduk Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2009 148 0 96 38 Ankara 21 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi marduk #3 SEVCAN_84 .!.: benimde 4 senedir kullanıyorum bazen düzenli bazende 40 günde bir oluyor doktora gittim normal dedi bende pek sıkıntı yapmıyorum :)) Genişletmek için tıkla... cevabın için teşekkür ederim. :) demek etki edebiliyormuş geç olmasına.
SEVCAN_84 .!.: benimde 4 senedir kullanıyorum bazen düzenli bazende 40 günde bir oluyor doktora gittim normal dedi bende pek sıkıntı yapmıyorum :)) Genişletmek için tıkla... cevabın için teşekkür ederim. :) demek etki edebiliyormuş geç olmasına.
yalel Begüm'ün Annesi... Kayıtlı Üye 15 Ocak 2009 5.494 47 363 İstanbul 24 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi marduk #4 bişey sorucam kızlar... spiral, rahatsızlık veriyor mu? normalde yani varlığını hissediyor musunuz? ilişkide falan hissediliyor mu acaba?
bişey sorucam kızlar... spiral, rahatsızlık veriyor mu? normalde yani varlığını hissediyor musunuz? ilişkide falan hissediliyor mu acaba?
M marduk Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2009 148 0 96 38 Ankara 24 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi marduk #5 yalel .!.: bişey sorucam kızlar... spiral, rahatsızlık veriyor mu? normalde yani varlığını hissediyor musunuz? ilişkide falan hissediliyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... hayır rahatsızlık vermiyor ve hissedilmiyor. sadece bende regl günümü uzattı ve sancım oluyor ama spiral takılmadan önce de vardı sancım.
yalel .!.: bişey sorucam kızlar... spiral, rahatsızlık veriyor mu? normalde yani varlığını hissediyor musunuz? ilişkide falan hissediliyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... hayır rahatsızlık vermiyor ve hissedilmiyor. sadece bende regl günümü uzattı ve sancım oluyor ama spiral takılmadan önce de vardı sancım.
M mersam00 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2012 111 0 66 İstanbul 24 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi marduk #6 Evet hiç gecikme olmuyor
M marduk Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2009 148 0 96 38 Ankara 24 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi marduk #7 mersam00 .!.: Evet hiç gecikme olmuyor Genişletmek için tıkla... bende gecikme oluyor mesela sat 14 ocak. hala bir şey yok!
mersam00 .!.: Evet hiç gecikme olmuyor Genişletmek için tıkla... bende gecikme oluyor mesela sat 14 ocak. hala bir şey yok!