Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkkur ederimBen ilk doğumumdan bir süre sonra takdırdım beş sene sonra çıkarttırdım çünkü ikinci çocuğu yapmaya karar verdik
6 ay sonra hamile kalabildim umarım yardımcı olmuşumdur
Bu ay bende bekliyorum bakalimBende de 3,5 sene kaldı 4 yaşında bir oğlum var kasım ayında çıkarttırdım ama hala bir gelişme yok her ay bekliyorum bu ay olur mu diye
Hayirlisi bakalim ne olacak1 yıl spiralle korundum bir ay sonra hamile kaldım ne yazıkki düşük yaptım ama ben bile şaşırdım şşmdi yine korunmıyorum bakalım ne zaman olcak.
Ben çok sordum doktora spiral çıkarttıktan sonra hamile kalmayı geciktiriyor mu diye hayır dedi kesinlikle öyle birşey yok spiralli hamile kalanlar bile var dedi ben biraz etraftan etkilendim sanırım hani bazı kadınlar vardır ya her konuda bir fikirleri doğruları vardır yönlendirmeyi hüküm vermeyi severler onlara çok denk geldim bir an evvel spirali çıkart hemen olmaz zaten sonra diye diye beni strese soktular biraz da etrafımda ilkinden sonra ikinci olmayıp tüp bebek yapanlar var sanırım böyle şeylerden etkilendim hepBu ay bende bekliyorum bakalim![]()
Aa ne guzel darsi bize insallah Rabbm nasip ederseİlk çocuktan sonra spiral taktırdım...
2buçuk yıldan fazla kaldı spiral...
Spiral çıkarılınca, hemen hamile kaldım...
Bende tedirginim gerci yeni cikarttirdim amaBen çok sordum doktora spiral çıkarttıktan sonra hamile kalmayı geciktiriyor mu diye hayır dedi kesinlikle öyle birşey yok spiralli hamile kalanlar bile var dedi ben biraz etraftan etkilendim sanırım hani bazı kadınlar vardır ya her konuda bir fikirleri doğruları vardır yönlendirmeyi hüküm vermeyi severler onlara çok denk geldim bir an evvel spirali çıkart hemen olmaz zaten sonra diye diye beni strese soktular biraz da etrafımda ilkinden sonra ikinci olmayıp tüp bebek yapanlar var sanırım böyle şeylerden etkilendim hep
Bence hiç takma yumurtlama günlerini düzenli takip et olur inşallah ben çok kafaya taktım hep bir aksilik oldu o günlerde ya eşim hastalandı ya şehir dışına gitmek zorunda kaldı ya kayınpederim rahatsızlandı ya da başka başka şeyler hep takıldığımdan oldu bence ama elimde değil bırakamıyorum bende :)Bende tedirginim gerci yeni cikarttirdim ama
Yumurtlama gunum net deilki cunku adetlerim duzensiz benim ya kestiremiyorumBence hiç takma yumurtlama günlerini düzenli takip et olur inşallah ben çok kafaya taktım hep bir aksilik oldu o günlerde ya eşim hastalandı ya şehir dışına gitmek zorunda kaldı ya kayınpederim rahatsızlandı ya da başka başka şeyler hep takıldığımdan oldu bence ama elimde değil bırakamıyorum bende :)
Laboquick marka ovulasyon testi al çoklu al hatta gittigidiyordan veya n11’den falan adetin bitimiyle hergün uygula öyle çok rahat keşfediyorsun ne zaman yumurta çatladı diyeYumurtlama gunum net deilki cunku adetlerim duzensiz benim ya kestiremiyorum
ben korkuyorum maalesef spiralden birazSpiral cikarttiranlar olmustur aranizda pekii ne zaman sure sonra hamile kaldiniz aceba arkadaslar yardim
Anladim tesekkurler bakalim bi deneyimLaboquick marka ovulasyon testi al çoklu al hatta gittigidiyordan veya n11’den falan adetin bitimiyle hergün uygula öyle çok rahat keşfediyorsun ne zaman yumurta çatladı diye