Spiral kullanip cikarttiranlar ne zaman sonra hamile kaldiniz

4,5 yıl takılı durdu, çıkarttırdım diğer ay plankı hamile kaldım... Doğurdum yeniden taktırdım ikinci yılın sonunda spiralim varken yeniden hamile kaldım.
Plansız , düşünülmeyen sürpriz bir bebekti. Doğurdum şuan 28 günlük :):) Hepsi olabiliyor yani bu spiral de.

Allah gönlünüze göre versn
Tebrik ederim resmen eşi ceket atsa hamile kalanlardansınız :)) Allah gönlünüze göre versin bahtlarını güzel etsin evlatlarınızın :) darısı başımıza inşallah:)

Anladim tesekkurler bakalim bi deneyim
Bir de ben soğan kürü uyguladım herhangi bir iltihap veya kist olmamasına rağmen yaptım bu ay ve daha erken çatladı yumurtam eminim ve kisti olanlarda çok faydalı adet düzensizliğine çok faydalı diye biliyorum

Bir de ben soğan kürü uyguladım herhangi bir iltihap veya kist olmamasına rağmen yaptım bu ay ve daha erken çatladı yumurtam eminim ve kisti olanlarda çok faydalı adet düzensizliğine çok faydalı diye biliyorum
Bende kullaniyorum suan o kuru

Insallah ama dun icemedim sadece bir gunden nolur aceba ise yaramaz mi ki ya
Yok bişi olmaz ama sen yine de devam et bir gün atladım diye bırakma benim de 1 gün kaçırdığım oldu amcamın kızı nişanlandı diye ama yine de devam ettim ve bu ay yumurtam erken çatladı ve ağrılı çatladı hatta şaşırdım doktoruma sordum dedi ki çok güzel bişi ağrılı çatlaması

Yok bişi olmaz ama sen yine de devam et bir gün atladım diye bırakma benim de 1 gün kaçırdığım oldu amcamın kızı nişanlandı diye ama yine de devam ettim ve bu ay yumurtam erken çatladı ve ağrılı çatladı hatta şaşırdım doktoruma sordum dedi ki çok güzel bişi ağrılı çatlaması
Tamam tesekkur ederim yardimin icin zaten bugun sabah ictim bir iki saat sonra bidaha icicem birakmadim zaten

Tebrik ederim resmen eşi ceket atsa hamile kalanlardansınız :)) Allah gönlünüze göre versin bahtlarını güzel etsin evlatlarınızın :) darısı başımıza inşallah:)
Çok tşk ederim. Amiin cümlemizin inşallah...
Artık iki üç koruma denicem valla korkuyorum :( Rabbim siz isteyen dileyenlere nasip etsin ...

4 seneden fazla kullandım çıkarttığım ay hamile kaldım
Tebrik ederim benim çıkarttığından beri gün yüzü göremedim diyebilirim çok şükür eşimle bir sıkıntımız olmadı ama kayınpederim rahatsızlandı sonra vefat etti benim ailem yurtdışında yaşıyor onların yanına gittim geldim bir ay sonra eşim rahatsızlandı tam yumurtlama günlerimde grip oldu en son da eşimin idrar yollarında iltihap çıktı ilaç kullanıyor geçirmek için bir türlü rahatlayıp çocuk yapmaya odaklanamadık yani yine de vardır bir hayır diyorum vaktini bekliyor demek ki

Ben 3aydır çıkardım hala bir gelişme yok hastalandığım zaman soğan suyu içiyorum bu yeterli mi sizce

Back
X