- 27 Nisan 2025
- 133
- 38
- 13
- 26
- Konu Sahibi karamellipismaniye
-
Çok teşekkürlerBende spiral var ve eşim asla hissetmiyor ama haberi var tabiki. Ben elimle kontrol ediyorum bazen ben hissedebiliyorum ama o hissetmediğini söylüyor yani el ile hissediliyor. El kullanmıyorsanız hissetcegini sanmıyorum, ben 40 günüm lohusaligim dolunca gittim doktor kanama olsada olmasada 40. Günden sonra dedi ve kanama varken takıldı. Çıkartırken de kanama olması gerekiyormus yani adetliyken rahim daha müsait oluyor o yüzden adetli gitmeniz daha iyi olur eğer taktıracaksanız.. başka bir alternatif olarak kol altı implantı da önermişti doktorum, onu anlaması ennn imkansızı..
Hormonlu spiral de kilo yapıyor bana da biraz yaptı ama verdim şuan sıkıntım yok, evet en garantisi spiral içini rahat ettiren gerçekten tabi detaylı konusmayı doktorunuzla yapmanız daha sağlıklı olacaktırÇok teşekkürlerya troid rahatsızlığım olduğu için hormonlu ürünler direkt kilo yapıyor, eşimde zaten kilo takıntısı var hemen anlıyor kilo aldığımı. O yüzden ben de araştırdım en mantıklısı spiral gibi geldi
Bakır spiral hormonsuzmuş öyle yazıyordu ama doktora bir sormak lazım dediğiniz gibiHormonlu spiral de kilo yapıyor bana da biraz yaptı ama verdim şuan sıkıntım yok, evet en garantisi spiral içini rahat ettiren gerçekten tabi detaylı konusmayı doktorunuzla yapmanız daha sağlıklı olacaktır
Evet bende öyle biliyorum hayırlısı olsun inşallahBakır spiral hormonsuzmuş öyle yazıyordu ama doktora bir sormak lazım dediğiniz gibi
Aminn sağ olunEvet bende öyle biliyorum hayırlısı olsun inşallah
Merhaba bende de tiroid rahatsızlığı var, uzun bir süre yazz kullandım herhangi bir kilo problemi yapmadı. Onu denemediyseniz bi deneyebilirsiniz diye yazmak istedimÇok teşekkürlerya troid rahatsızlığım olduğu için hormonlu ürünler direkt kilo yapıyor, eşimde zaten kilo takıntısı var hemen anlıyor kilo aldığımı. O yüzden ben de araştırdım en mantıklısı spiral gibi geldi
Ay teşekkür ederim bakacağımMerhaba bende de tiroid rahatsızlığı var, uzun bir süre yazz kullandım herhangi bir kilo problemi yapmadı. Onu denemediyseniz bi deneyebilirsiniz diye yazmak istedim
Ay çok teşekkür ederimBen adetli değildim taktırdığımda (özelde), öncesinde gebelik testi yapıyorlar. Gebe değilseniz takılıyor 15 gün sonra da kontrolü oluyor. Eşim ya da ben herhangi bir şey hissetmiyoruz. Elle kontrol de etmedim tabi. Eşinizden gizli taktıracağınız için bir dipnot geçmek istiyorum. Spiral ilk takıldığında ara kanamalara sebep oluyor ilk 6 ay çok fazlaydı bende. Şimdi daha az oluyor. Eşiniz bu durumdan şüphelenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?