spiral sikintisi

evaevaevaeva

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2021
12
6
1
34
mehraba arkadaslar.Lutfen yardimci olurmusunuz. iki hafta once spiral taktirdim. normal devlet hastanesinde ucretsiz. ve taktigdan iki uc gun sonra kahve rengi akintilarim basladi. ve oyle devam etti son iki gumde kanamam var adetmi ne anlamadim.bu durum normalmi? 5 sene once sporal takmistim boyle sorunlarla karsilasmadim hic.dun ultrason yaptim axaba dusmusmu kaymismi diye. ama dokyor dedi yerimde duruyo. normal yani. lutfen bilgisi olanlar yazsin

Yerleştiği için olur normal
Ve sonra kanamalar daha çok oluyor

• Beğen
Reactions: Jou
mehraba arkadaslar.Lutfen yardimci olurmusunuz. iki hafta once spiral taktirdim. normal devlet hastanesinde ucretsiz. ve taktigdan iki uc gun sonra kahve rengi akintilarim basladi. ve oyle devam etti son iki gumde kanamam var adetmi ne anlamadim.bu durum normalmi? 5 sene once sporal takmistim boyle sorunlarla karsilasmadim hic.dun ultrason yaptim axaba dusmusmu kaymismi diye. ama dokyor dedi yerimde duruyo. normal yani. lutfen bilgisi olanlar yazsin
Bende 4,5 ay önce taktirdim tam 4,5 ay boyunca kanamam vardı baya geliyordu sonra 2, 3 gün kanama durdu kontrole gittim kaymış dedi ve çıkarıldı bide ilişkiye girmiştim inşallah bişey yoktur çok tedirginim

merhaba bu durum gayet normal bende ilk taktirdigimda surekli lekelenme oluyordu dogum yaptim dogumdan sonra tekrar taktirdim ama bunda lekelenme olmadi ama adetim biraz daha uzadi ver erken oluyorum

Bende 4,5 ay önce taktirdim tam 4,5 ay boyunca kanamam vardı baya geliyordu sonra 2, 3 gün kanama durdu kontrole gittim kaymış dedi ve çıkarıldı bide ilişkiye girmiştim inşallah bişey yoktur çok tedirginim
iki ay once taktigim bendede dusmustu. cikartilar zaten takan kisi dedi yamuk takilmis ola bilor diye. ama bu sefer heralde dogru taktilar sorun yok. dedi gonderdi. bi kac gun oncede ultrason yaptim iste ordada normal. dediler. zaten iki haftadan fazladi iliskiye girmedim esimle sonucta akinti var.

iki ay once taktigim bendede dusmustu. cikartilar zaten takan kisi dedi yamuk takilmis ola bilor diye. ama bu sefer heralde dogru taktilar sorun yok. dedi gonderdi. bi kac gun oncede ultrason yaptim iste ordada normal. dediler. zaten iki haftadan fazladi iliskiye girmedim esimle sonucta akinti var.
Aynen benimde her ALLAH'IN günü kanamam vardı eşim korunuyordu ama kanamam durduğu için bitti sandım meğerse kaymış diye kesilmiş şimdi normal beyaz akıntı çok herşeyin hayırlısı da çocuklarım daha çok küçük yapamam çok belli siz de kontrole gidin bence arada

Aynen benimde her ALLAH'IN günü kanamam vardı eşim korunuyordu ama kanamam durduğu için bitti sandım meğerse kaymış diye kesilmiş şimdi normal beyaz akıntı çok herşeyin hayırlısı da çocuklarım daha çok küçük yapamam çok belli siz de kontrole gidin bence arada
bi kac gun once gittim.ay sonuda gidicem bakalim insallah kaymamistir.

Komşumda taktırdıgı günden beri hep kanama geciriyor buay bile 6 gün boş geçirdiği görüyor gene başlıyo hep kanama oda çıkarmayı düşürüyoorr bıktım diyor yanii

Ben 12 yıl boyunca spiralle korundum âdetlerim 15 günde bir 10 gün sürüyordu..bütün kan değerlerim bozuktu ..genelde kokulu akıntım olurdu ilaç fitil verirdi doktor geçerdi birkaç aua bir daha..yüzümde tüylenmeler cabası belliki hormonlarıda bozdu..her yıl rutin kontrole gittim ..çıkaran doktor ilk günkü gibi sağlam dedi şaşırdı hatta..ama çıkardıktan sonra anladimki beni mahvetmiş..bütün kan değerlerim düzeldi tüylenmeler için epilasyona başladım umarım biter..akıntım hiç yok ..âdetlerim 23 24 günde bir 5 gün sürüyor..
Size tavsiyem başka yöntem kullanmanız gerçekten sağlıklı değil

Back
X