Spiral takılı olduğu halde adet gecikmesi neden olur?

ELIF7007

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
1.064
947
123
38
9 yıl önce spiral taktırdım ve son 4 aydır adetim ilk gün lekelenme gibi geliyor. Iki gün geçiyor sonra tekrar geliyor. Sizce BU neden kaynaklıdır? Acil bilginize ihtiyacım var.

9 yıl önce spiral taktırdım ve son 4 aydır adetim ilk gün lekelenme gibi geliyor. Iki gün geçiyor sonra tekrar geliyor. Sizce BU neden kaynaklıdır? Acil bilginize ihtiyacım var.
Canım spiral bazı insanlarda aşırı kanama yapar bazı insanlarda adet bile olmaz bildiğim kadarıyla 6 ay böyle olması normal devam ederse sağlık ocağına git hemşireler bilgilendirir bende çok derin bilgi bilmiyorum

Canm bende spiral taktiracagm adet gunumu bekliyorm ama korkuyorm 2 bucuk aylik oğlum var korunmam gerk yani ama normal dogum yaptigimda bile nasil olacak korlusu bu kdar olmadi hic nasi bisey aciyor mu cnm ya valla korkuyorm 4 5 gun snra adet olacagm

benimde öyle oldu kuzum doktora gittim sorun yoktu artık korunmanın sonlarına doğru kiminde çok kiminde az kanama yapıyor ben 2. çocuk istediğim için spirali çıkarttırdım. az kanama durumu hala devam ediyor

Canm bende spiral taktiracagm adet gunumu bekliyorm ama korkuyorm 2 bucuk aylik oğlum var korunmam gerk yani ama normal dogum yaptigimda bile nasil olacak korlusu bu kdar olmadi hic nasi bisey aciyor mu cnm ya valla korkuyorm 4 5 gun snra adet olacagm
Çok acı çekmiyorsun adetin yoğun olduğu zaman takılıyor zaten. En etkili korunma yöntemi bence ama tabi kontrol ettirmek gerekiyor. En güzel bilgiyi hastanede verirler zaten ama çekinme bence

benimde öyle oldu kuzum doktora gittim sorun yoktu artık korunmanın sonlarına doğru kiminde çok kiminde az kanama yapıyor ben 2. çocuk istediğim için spirali çıkarttırdım. az kanama durumu hala devam ediyor
Çok teşekkür ederim. Ben de kısa bir süre sonra bebek düşünüyorum eşimle onun için sıkıntı yaşamak istemiyorum.

Back
X