Spiral takılıyken yumurtlama olur mu ?

papatyaselosh

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
72
66
3
36
mırena takılı şuan adet gormuyorum ama 1 aydır gecmeyen bır kasık agrım var ve mıde bulantılarım basladı . kadın doguma gıttım doktor yumurtan var 1 tanecık dedı bende sasırdım .mırena takılıyken ve adet gormuyorken yumurtlama olur mu ? bılgısı olan varsa yazabılır mı

Kız tabi yumurtlama oluyor. Spiraller yumurtlamaya engel degil ki normal adet oluyorsun. Spiral sonrasi adet duzensizligin olabilir. Adet olacaksindir

ben adet olmuyorum 8 aydır Hormonlu spıral kestı benı tamamen
Ama bu surekli bir olacak kesme degildir oyle bir durumda menepoz denmesi lazim. Demek ki atilacak yumurtan var ve 8. Ayın sonunda gelmeye karar vermis. Illa hormonlu takilinca hic adet olmucan diye bisey yok ki adet zamanin gelmis iste doktor yumurtan oldugunu soylemis bu da demek ki adet olcan

hayır malesef adet gormuyorum . hormonlular cok nadır bazı kadınların kanamasını kesıyormus

hayır malesef adet gormuyorum . hormonlular cok nadır bazı kadınların kanamasını kesıyormus
Canım tamam adet gormuyon anladim da varmis iste yumurtan doktor var demis sen komple adetten kesilmek icin mi hormonlu taktirdin onu da anlamadim. Hic adet olmycan diye bir durumnsoz konusu degil ki

Canım tamam adet gormuyon anladim da varmis iste yumurtan doktor var demis sen komple adetten kesilmek icin mi hormonlu taktirdin onu da anlamadim. Hic adet olmycan diye bir durumnsoz konusu degil ki
bende rahım kalınlasmasından dolayı asırı kanamam vardı 50 gun fln suruyordu dusun . snra dedı dr bu boyle olmaz mırena takacaz . onu taktılar kesıldısonrada :)

bende rahım kalınlasmasından dolayı asırı kanamam vardı 50 gun fln suruyordu dusun . snra dedı dr bu boyle olmaz mırena takacaz . onu taktılar kesıldısonrada :)
Evet bak hormonlu kesinti yapar ama illa hic olmucan demek degil ki bu. Doktorun yumurta var demis demek ki adet olacaksın yumurta kendi kendine yok olmayacaksa bu adet ile gidecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…