Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben düşünüodum taktırmayı ama dr'um onermedi. çünkü spiral gebelik oluşumunu engellemiomuş; oluşan gebeliğin rahimde tutunmasını engelliomuş. yani gebe kalma ihtimali var ama o coocugun dogma ihtimali yok cunku bi nevi kürtaj... ben bu yuzden cesaret edemedim. tabi İNANÇLI başka drlara da sormak gerek.
ben düşünüodum taktırmayı ama dr'um onermedi. çünkü spiral gebelik oluşumunu engellemiomuş; oluşan gebeliğin rahimde tutunmasını engelliomuş. yani gebe kalma ihtimali var ama o coocugun dogma ihtimali yok cunku bi nevi kürtaj... ben bu yuzden cesaret edemedim. tabi İNANÇLI başka drlara da sormak gerek.
bende taktırdım bır ay oluyo ılk gun bıraz agrım oldu adet sancısı gıbı o kadar takarkende hafıf bır agrı oluyo o kadar sonra hıc bı farklılık olmuyo korkma cnm bosuna sonra 10 gun ılıskı yasak oluyo bole yanı bence en rahatı spıral
ben 2 hafta önce taktırdım çok korkuyordum ama hiçte korkulcak bşiey yokmuş biraz karnımda ağrı oldu 3 dk sürdü takılması o kadar yani korkulcak hi bişey yok ben hastanede hemşireye taktırdım inş spiralle hamile kalmam çünkü bende duydum öyle kalanlar varmış....
ya bende istriyorum ama çok korkuyorum.... eşimde istemiyor zaten..... iki arada bir derede kaldım yani.....
allah ol diyince olur ne yapıcaksın tedbiri al taktiri allaha bıraksipiralle hamile kalip dogum yapan 2 tane tanidigim var :sm_confused: karisik bir mesele
Bende düşünüyodum ki,sağlık ocağında hemşire bi akrabamıza danışınca vazgeçtim..
Gebe kalma şansın çoğuna oranla yüksek dedi..Bide eşlerin hissetme olasılığıda varmş.
Ayrıca çıkardıkdan sonra gebe kalmak biraz daha zormuş vs.vs..
O yüzden en iyisi prez.dedi,bende onda karar kıldım..
Tabi doğru kullanmak koşuluyla..![]()
evet canim aynen boyler oluyormus bende bu sebepten vazgectim.
bende geçen hafta taktırdım canım dr um takmadan önce rahım boyumu ölçtü ve uygun olan boyunu taktı.takarken kendını sıkmazsan hıc agrın olmuyor.ancak takıldıktan 2 gun sonra regl agrısının bıraz daha hafıfı seklınde bır agrı oluyo o kadar.ayrıca yerlı ve ıthal cesıdı falan varmıs.ben ithal olanını taktırdım.500 ytl fıyat ödedim
bence spirale güvenmeyin.çoğu kişi spirale guvenip koyver gitsin hesabından yola çıkarak hamile kalıyor bence en iyi yöntem normal yöntem tabi partneriniz dur diyeceği zamanı iyi kestirmesi lazım:)