• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spiral taktıranlar ne sorunlar yaşadınız

eliphant

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2025
11
2
1
34
Bende hormonsuz spiral var ilk şikayetim kansızlık dahiliye doktorları çıkar hormonlu taktır diyorlar. Hormonlu taktırınca adet olayı nasıl oluyor. İkinci şikayetim ise şişkinlik. Hiö geçmeyen bir şişkinlik var sizde de oluyorr mu

Bende hormonsuz spiral var ilk şikayetim kansızlık dahiliye doktorları çıkar hormonlu taktır diyorlar. Hormonlu taktırınca adet olayı nasıl oluyor. İkinci şikayetim ise şişkinlik. Hiö geçmeyen bir şişkinlik var sizde de oluyorr mu
10 kadımda adetimin 4. günü balerin spiral taktırdım 2 gün ağrım oldu bitti ama kanama/lekelenme devam ediyor siz bu sorunları yaşadınız mı

B3n implant öneririm spiral kullanmadım ama implant çok rahat bende yan etkisi yok

10 kadımda adetimin 4. günü balerin spiral taktırdım 2 gün ağrım oldu bitti ama kanama/lekelenme devam ediyor siz bu sorunları yaşadınız mı
Evet bi ara lekelenme oldunşimdi sorun yok ancak bakır spiral çok kanama yaptırıyor aşırı kansızlık var

Back
X