• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spiral varken korunma

Bende doğum yapmadan spiral kullanıyorum bende fazlasıyla ağrı falan yaptı ama 1 buçuk yıl oldu taktıralı artık alıştı vücut. Aynem bende eşimin geri çekilmesini istiyorum çünki spirale rağmen hamile kalma olasığı var bazen geri çekilme oluyor bazen olmuyor🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Rabbim herşeyi gönlümüzce nasip etsin inşallah herkese istediği zaman nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
Aminnn🙏🙏

Merhabaa ❤️Daha önce doğum yapmadım ama henüz çocuk istemediğim için spiral taktırdım. Partnerimin içime boşalmasından yine de korkuyorum. En doğru olan nedir? Geri çekilme yöntemine devam etmelimiyim? Bu konuda tecrübesi ve bilgisi olan yorumlayabilir mi?
Ben sadece spiraller korundum geri çekilme falan kullanmadık ek olarak, hiçbir kaza da yaşamadım. Ama şimdi burayı risk alma diyenler basar. Doğum kontrol yönrtemlerinin tamamı %99 koruyucudur ve tek başına kullanılmak (tek yöntem) için üretilmiştir. Nadiren bunun dışına çıkan durumlar olur ve ne hikmetse kkda bunlardan çok fazla var

Back
X