spiral yardım edin kizlar lutfen

gulerates

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
85
18
3
34
Kizlar bugün spiral yaptırdım adetimin ilk günü bugun suanda kasik bel agrisindan ölüyorum bide hafif titremem var normalmi sizce yoksa acilemi gitsem?
 
Vücudun yabancı bir cisimi kabul etmekte zorlanıyor anlaşılan. Ağrı kesici al geçer
 
Cevap vediginbicin tesekkur ederim canim suanda biraz hafifledi adet sancısından biraz daha fazla insallah geçer bakalım
Geçer korkma ilk gün öyle oluyor ağrı kesici kullan sonraki günler ağrı kalmaz ;) 2 kere taktirdim ilkinde benimde çok agrim olmuştu sonra geçti 10 sene kullandım herhangi bir sorun da olmadı çok şükür :))
 
Geçer korkma ilk gün öyle oluyor ağrı kesici kullan sonraki günler ağrı kalmaz :KK66: 2 kere taktirdim ilkinde benimde çok agrim olmuştu sonra geçti 10 sene kullandım herhangi bir sorun da olmadı çok şükür :))
Maşallah canim :) ay insallah benimde öyle olur bizim gelin taktı düştü kızkardeşim taktı onunkide düştü insallah benimki düşmez ya suanda agrim falan kalmadı zaten ama böyle afedersin beyaz beyaz parçalı biseyler düşüyor bide adet kanamam az :/
 
Back
X