Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar bugün spiral yaptırdım adetimin ilk günü bugun suanda kasik bel agrisindan ölüyorum bide hafif titremem var normalmi sizce yoksa acilemi gitsem?
Geçer korkma ilk gün öyle oluyor ağrı kesici kullan sonraki günler ağrı kalmaz 2 kere taktirdim ilkinde benimde çok agrim olmuştu sonra geçti 10 sene kullandım herhangi bir sorun da olmadı çok şükür :))
Geçer korkma ilk gün öyle oluyor ağrı kesici kullan sonraki günler ağrı kalmaz 2 kere taktirdim ilkinde benimde çok agrim olmuştu sonra geçti 10 sene kullandım herhangi bir sorun da olmadı çok şükür :))
Maşallah canim :) ay insallah benimde öyle olur bizim gelin taktı düştü kızkardeşim taktı onunkide düştü insallah benimki düşmez ya suanda agrim falan kalmadı zaten ama böyle afedersin beyaz beyaz parçalı biseyler düşüyor bide adet kanamam az :/