- Emoji Skoru
- 1.203
- Puanlar
- 43
- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Normal değil bnde kullaniyorum hiç böyle sıkıntılar yaşamadımHanımlar geçen ay spiral takıldı o günden beri sadece 2 gün kanamam olmadi nerdeyse hiç azalma olmadan sürekli kanamam var bu normal mi?Kontrolüm vardı 1 hafta daha bekleyelim dedi hemşire ama eşimle artık sorun yaşamaya başladık.
Kaymış olmasınHanımlar geçen ay spiral takıldı o günden beri sadece 2 gün kanamam olmadi nerdeyse hiç azalma olmadan sürekli kanamam var bu normal mi?Kontrolüm vardı 1 hafta daha bekleyelim dedi hemşire ama eşimle artık sorun yaşamaya başladık.
Illa adette mı takılıyo bu meret bende düşünüyorum da hapı bırakınca.. şu an tedavi amaclı hap kullaniyorumBen 10 yıldır kullanıyorum.İlk 3 gün yoğun sonraki 5,6 bazen gün az şekilde.Toplamda bitmesi 10 günü buluyor.Sizinki çok uzun olmuş.Farklı bir problem olabilir.Ertelemeden muayene olmakta yarar var.
Malesef adetin ikinci günü gidiliyor.Illa adette mı takılıyo bu meret bende düşünüyorum da hapı bırakınca.. şu an tedavi amaclı hap kullaniyorum
Hayır adetli olmak şartı yok ben adet donemi dışında taktirdimIlla adette mı takılıyo bu meret bende düşünüyorum da hapı bırakınca.. şu an tedavi amaclı hap kullaniyorum