Spiral

Portakalcicegi93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
43
26
88
32
Merhaba arkadaşlar
Benim 2.cocugum 1 yaşında korunmak için 4 gün önce bakır spiral taktırdım.ara ara ağrım oluyor normal mi? Ağır kaldirma dedi ebe fakat kızımı mecburen kucağıma alıp bebek arabasini kaldırıyorum merdivende.kanama ertesi günü kesildi.fakat spor yapmak istiyorum korkuma baslayamiyorum.ne zaman spora baslayabilirim? ilk ilişki ne zaman olabilir? Bilen deneyimli hanımlar eğer cevap verirseniz çok sevinirim

Adet zamanında takıldığı için 3gun sonrasinda ilişkiye başlayabilirsiniz, ağrı,kanama olabiliyor. Yoğun olursa kontrole gidebilirsiniz
Yani 1 2 hafta beklemeye gerek yok o zaman. yerinden oynar kayma yapar diye korkuma spora baslayamadim onda sakınca var mıdır acaba ? Pazartesi takıldı bugün 3 gün geçti

Spor yapabilirsiniz artık takılmış. Ama normalde de kayma düşme riski vs vardır ona bişey diyemem takıldığı yerde bilgi verildi mi?
Çok bilgi verilmedi sadece 1 hafta ağır kaldırma aşırı kanama ağrı olursa gel dedi ebe bir de kanamanın olmadığı bir gün 3 ay içinde kontrole gel dedi

Ketem de taktırdım
Ebe mi taktı kadın doğum doktoru mu? Doğum sonrası için 2 ayrı doktora sordum yerinden oynama güvenilirlik açısından takan kişi uzman olsun kadın doğumcuya taktırın güvenilir olması için 2 ay sonra yine aynı doktora gidin baksın bıraktığı gibi duruyorsa sonrasında korkmayın gebelik olmaz,6 ayda bir mi senede bir mi dedi hatırlamıyorum kontrol ettirin sağlama almak için dedi. İlişkiye istediğiniz zaman başlayabilirsiniz.

Ebe mi taktı kadın doğum doktoru mu? Doğum sonrası için 2 ayrı doktora sordum yerinden oynama güvenilirlik açısından takan kişi uzman olsun kadın doğumcuya taktırın güvenilir olması için 2 ay sonra yine aynı doktora gidin baksın bıraktığı gibi duruyorsa sonrasında korkmayın gebelik olmaz,6 ayda bir mi senede bir mi dedi hatırlamıyorum kontrol ettirin sağlama almak için dedi. İlişkiye istediğiniz zaman başlayabilirsiniz.
Bana ebe taktı ama ebe çok bilgili işi garantiye almak için kadın doğuma git kontrol için sonra beni ara dedi ola ki randevu bulamazsan da gelirsin yine ben bakarım ama ilk 6 ayda tam vücut alışır 4 ay çok kanama olabilir tam tersi de olabilir dedi ama ben ipini gormessem kadın doğuma gönderiyorum zaten dedi biz garantiye alalım kadın doğuma git 3 ay içinde kanamasiz olduğun bir gün kadın doğuma baktır emin olana kadar da korunmalı ilişki olsun dedi burda özel dışında devlette doktorlar takmıyor özelde fiyatlar almış başını gitmiş 4 binlerden bahsediyorlar o yüzden bende mecbur orda taktırdım randevu bulursam hemen gidicem.6 ayda bir de kontrol olcak dedi bana 10 senelik taktım vücut kabul etmezse de alırız dedi

Back
X