Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doğumumdan 2 ay sonra spiral taktırdım çokta rahatım hiçbir yan etkisini görmedim sadece regl dönemlerinde bacaklarına kramp giriyor o kadar adet düzensizliği falan kesinlikle olmadı hatta takan dr demiştiki regl günün 9 a çıkabilir ama olmadı hala aynı 5 gün sürüyor taktır kurtul bence iğne yemekten eger içinde taktırma korkusu varsa yani acı hissi falan bende çok korkuyordum korktugum gibi olmadı hissetmedim desem yeridir. a.s.
asla tavsiye etmem ben ölümden döndüm onun için 5 gün hastanede yattim ve bütün yumurtaliklarim intihap kaplamiş ve kizima doğum yaptiğimda bayanin biri sipreil varken hamile kalmiş 4 .cü çocuğunu doğurdu sipraili çikattirdim ve çikarttiktan sonra 14 ay sonra hamile kaldim hem adedi çok getittiriyor yinede karar sizin
kızlar ben 3 aylık iğne kullanıyorum ama adetim kesildi.spiral taktırmaya da korkuyorum acaba taktıran vrmı,regl olunabiliyor değil mi?ya da bu 3 aylık iğnelerin bir zararı olurmu acaba?karar veremedim ne yapmalıyım