acı hissi kişiden kişiye değişir ama çok rahat olur ve derin nefes alırsan hiç acı duymazsın. kan verirken olduğu kadar bir acı.
sağlık ocağında deneyimli ebeler yapıyor. çok kısa sürüyor. rahat edersin. hiç bir yan etkisi olmadı bende. ama bazı kişilerde ara kanama vs. farklı etkiler yaratabiliyor. işlemden önce en iyi bilgiyi ebeden alabilirsin.
Ben daha doğum yapmadan önce, 6 aylık evliyken taktırmıştım..hiç de birşey olmadı çok şükür..çıkarttıktan sonra hemende hamile kaldım..spiralin uyumu bünyeye göre değişir..ben rahat ediyorum..demekte fayda var..
ben de doğumdan hemen sonra taktırdım, yani ilk adetimde, zaten adetli iken takıyorlar, ve hiç acımadı ama bana acayip bel ağrısı yapıyor, bi kaç gün sonra doktora gidecem, bakalım ne dicek....
Taktırmak isteyenler arasında bakırköylü olan yada bakırköye gelebilecek olanlar Bakırköy AÇS- AP merkezinde Pakizer ebeyi bulsun Benim RİAmı geçende o taktı ve ben hiç birşey hissetmedim desem yeridir.. Eğer sakin olursanız herşey yolunda gidiyor.. Sadece rahim ağzını açmak için spekulum takarken soğuk bişi hissettim o kadar! Hiç canım yanmadı.. Önümüzdeki ay kontrole gideceğim, bakalım kayma falan olmuş mu?
Ben ilk defa taktırdığım için güvenemiyorum, ilk 3 ay prezervatifle korunmaya devam etmeyi düşünüyorum..
Aranızda spiral ile korunmasına rağmen hamile kalan var mı?? Asıl önemli olan bu sanırım :26:
arkadaslar bende spiralimi çıkartmayı düşünüyorum 2.bebek için acaba onun içindemi adetliyken gidicez birde hamile kalmadan kaç ay önceden çıkartmak gerekiyor