melzanur Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2012 486 0 46 İstanbul 29 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melzanur #1 arkadaşlar benim arkadaşım spiral kullanıyor.bu ay gebelikten şüpheleniyor spiral olupta gebe kalma ihtimali varmıdır acaba
arkadaşlar benim arkadaşım spiral kullanıyor.bu ay gebelikten şüpheleniyor spiral olupta gebe kalma ihtimali varmıdır acaba
A ay_girl Kalbimin tek sahibi OĞLUM... Kayıtlı Üye 14 Mart 2011 1.448 221 123 29 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melzanur #2 ben bekarım ama 2 komşum ve annem spirialden hamile kaldı.yerinden kayınca hamile olunabilyo düzenli arada kontrole gitmek lazım..
ben bekarım ama 2 komşum ve annem spirialden hamile kaldı.yerinden kayınca hamile olunabilyo düzenli arada kontrole gitmek lazım..
melzanur Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2012 486 0 46 İstanbul 29 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melzanur #3 ay_girl .!.: ben bekarım ama 2 komşum ve annem spirialden hamile kaldı.yerinden kayınca hamile olunabilyo düzenli arada kontrole gitmek lazım.. Genişletmek için tıkla... peki tehlikesi varmı
ay_girl .!.: ben bekarım ama 2 komşum ve annem spirialden hamile kaldı.yerinden kayınca hamile olunabilyo düzenli arada kontrole gitmek lazım.. Genişletmek için tıkla... peki tehlikesi varmı
A ay_girl Kalbimin tek sahibi OĞLUM... Kayıtlı Üye 14 Mart 2011 1.448 221 123 29 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melzanur #4 yoo çok fazla tehlikesi yok sanırım ..yinede doktora danışın.spirial bende evlennce öyle korunmayı düşünüyrm basit aşı hap yerine spirial en iyisi 10 seneye kdr korur arada kontrole gitmek gerek ehrlde kayıp kaymamaışı hakkında..
yoo çok fazla tehlikesi yok sanırım ..yinede doktora danışın.spirial bende evlennce öyle korunmayı düşünüyrm basit aşı hap yerine spirial en iyisi 10 seneye kdr korur arada kontrole gitmek gerek ehrlde kayıp kaymamaışı hakkında..
HepBaharOlsa Guru Kayıtlı Üye 20 Eylül 2011 4.543 1.905 373 Hollanda 29 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melzanur #5 Kuzenimde spirala ragmen hamile kaldi. Eger vaktinde alinmazsa bebege yapisabilirmis spiral.
E Ellibirincikisi Guru Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2009 4.481 1.039 373 İstanbul 2 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melzanur #6 benim eltimde spiral olmasına rağmen gebe kalmıştı zaten adet gecikmesi olup doktora gittiğinizde bi sorun olmaz.
benim eltimde spiral olmasına rağmen gebe kalmıştı zaten adet gecikmesi olup doktora gittiğinizde bi sorun olmaz.