Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 yıldır gönül rahatlığıyla kullandığım spiralimin bugün kaydığını öğrendim.Annelerimizin teyzelerimiz en güvendiği yöntem olduğu için hiç kaygım yoktu.Ve isin garibi 1 haftadır mide bulantısı var (6.haftada başlar biliyorum) ama midesi kolay bulanan biri değilim endişeliyim. Doktorum boncuklu spiral önerdi kullanan var mı?Soktayim
Eyvah eyvah .. Bir bebeğim daha olursa dünyanın sonu değil tabi ama planlamayinca şok olurum.Tesekkurler yorumunuz içinSorunuzun cevabını, boncuklu spirali bilmiyorum ama spirale ragmen hamile kalan 3 kisi var bu ara cevremde. Dikkatli olun diyecektim. Sevgiler.
Hayır hiç ağır bir iş vs yapmadımBende şoktayım hiç ağrı falan olmadımı yada hafif kanama falan yada çok ağır işler yapıyormuydun mesela
En az yılda 1 kontrole gidin bence bir süprizle karşılaşmak istemiyorsanızbende 1 buçuk yıldır spiral kullanıyorum ve her gün acaba kaydımı ettimi diye tedirginlikten beynim zonkluyorRabbim herşeyi gönlümüzce nasip etsin
inşallah çocuğu istediğimiz zamandan da nasip etsin inşallah Allahım nee planladığımızdan öncee nede planladığımızdan sonra tam da istediğim zamanda nasip etsin inşallah Allahım
Aminn amiin amiinn
![]()
Benim cevremde herkeste var aslında diğer yöntemlere gore daha güvenilir ama yüzde yüz de değil tabikiYa bu spiral olayına ben sıcak bakamıyorum ...doğumdan sonra kara kara düşüncem heralde..
Evet ara ara kasık ağrısı ve yoğun regl kanamam vardıKaydığını nasıl anladın peki misal bi ağrı felan var mıydı
Benimde çok güvendiğim bir yöntemdi kafam karmakarışık oldu şuanYa bu spiral olayına ben sıcak bakamıyorum ...doğumdan sonra kara kara düşüncem heralde..
Normal kontrole mı gitmistiniz o zaman mı ogrendnizEvet ara ara kasık ağrısı ve yoğun regl kanamam vardı
Normal kontrole mı gitmistiniz o zaman mı ogrendnizEvet ara ara kasık ağrısı ve yoğun regl kanamam vardı
Evet normal kontrole gittim şüphelerimde vardı kaydığına dair doğruymuşNormal kontrole mı gitmistiniz o zaman mı ogrendniz
Benim rahat 1 hafta sürüyordu demir eksikliğim oldu bu yüzdenArkadaşlar 3 aydır bende spiral kullanıyorum ve adet günüm uzadı normalde 6gün sürerdi, spiralden sonra 10-12 günü buluyor. İlk ay kontrole gittim herşey normal dedi Dr. Ama adet günümün uzadığını da sormadım ilk ay daha yeni normaldir diye. Sizlerin de öyle mi acaba, normal mi bu durum?