Aile Planlaması Spiralim kaymış!

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Bendede var 6 ay olacak bu ay. Adetim 10 gün ve 20 günde bir olmaya başladım. Ve hala aynı. Daha öncede böyle oldu. İnşallah kaymaz ya. Ben güvenmiyorum çünkü hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz değil. Ya kondom ile de kornyrz. İğne düşünüyorum. Sizce nasıl. Etkili mi oda. Yada herhangi bir yan etkisi
İğne için çok kg aldırıyor tüğlenme yapıyor diye duydum aklıma yatmadı deri altı implantta aynı şekilde 🙁 en yan etkisiz güvenilir spiraldi o da kayıyor🤦🏻‍♀️

Arkadaşlar 3 aydır bende spiral kullanıyorum ve adet günüm uzadı normalde 6gün sürerdi, spiralden sonra 10-12 günü buluyor. İlk ay kontrole gittim herşey normal dedi Dr. Ama adet günümün uzadığını da sormadım ilk ay daha yeni normaldir diye. Sizlerin de öyle mi acaba, normal mi bu durum?
Evet normal bi durum benim 2 sene olacak yeni yeni duzelmeye başladı benimde uzun suruyordu

Valla bana sürekli ara sıra ağrı yapıyor bu spiral🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Kontrollerinizi ihmal etmeyin hiç çocuk düşünceniz yoksa şakaya gelmiyor bende anladım artık ve asla güvenmem spriale🤪

Back
X