Spirall spirall spirall :(

Mrvbdk

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
84
27
8
Merhaba bu başlık açıldımı şuan bilmyrm yada içeriği böylemi ..

Bir bebeğim var ve o 4 aylıkken Spiral taktırdım. Suan 2 yasında adetim 2.5 3 hafta önce bitti. Fakat 2 gundur mide bulantım var gibi ama böyle cok belirgin değil akıntm fazla ve sol kasık ağrım var doktor spiral akıntı yapar demişti ama bu belirtiler beni korkutuyo hastaneye gidemedm randevu geç tarihe var gideceğim inş fakat ynede yorumlarınızı almak istiyorum

Korkunuz neyden kaynakli.hamile kalmis olmaktanmi spiralle alakali bir sorundanmi yoksa baska rahatsizlikmi?
Eger korkunuz hamilelikse adetinize 1 hafta var ve belirti olmasi icin erken bir tarih.
Randevunuzu öne alin ve bence bir gidin sorun neyden kaynakli die

Yasım küçük ama bebek istememe gibi bi şey düşünmüyorum sadece spiral eğer kaydıysa diye bundan ötürü sıkıntılar cıkar diye korkum. En kısa zamanda inşallah

Yasım küçük ama bebek istememe gibi bi şey düşünmüyorum sadece spiral eğer kaydıysa diye bundan ötürü sıkıntılar cıkar diye korkum. En kısa zamanda inşallah
Spiral iltihap yapıyor enfeksiyon olmuşsundur antibiyotikle gecer. Uzun süreli sipirallerde olur bu dr demişti.

Bende iki yıldır kullanıyorum bana hiç zararı yok desem yeridir. Taktırdıktan sonra kontrol ettirdiysen pozisyonu iyiyse bence kafana takma. Hamile bile olsan belirti için çok erken. Yaaa birde ipi kontrol edin diyorlar ama ben cesaret edip hiç denemedim :( siz denediniz mi? Kontrol ettiğiniz zaman elinize ip değecekmiş , o zaman yerinde demekmiş spiral. Kontrolden sonra yinede korkun büyükse ikinci bir korunma yöntemide dene derim. Spiral takılana kadar aklım.oynuyordu benimde hamile kalırsam diye. Alıştım sanırım şimdi hiiçç aklıma gelmiuor , unutuyorum bile varlığını

Spirali taktırırken cok ağrı çektm ve sonrasıda fena tabi... hayırr hiç konrol etmedm dediler ama cesaret edemedim açıkcasıı

Bende iki yıldır kullanıyorum bana hiç zararı yok desem yeridir. Taktırdıktan sonra kontrol ettirdiysen pozisyonu iyiyse bence kafana takma. Hamile bile olsan belirti için çok erken. Yaaa birde ipi kontrol edin diyorlar ama ben cesaret edip hiç denemedim :KK43: siz denediniz mi? Kontrol ettiğiniz zaman elinize ip değecekmiş , o zaman yerinde demekmiş spiral. Kontrolden sonra yinede korkun büyükse ikinci bir korunma yöntemide dene derim. Spiral takılana kadar aklım.oynuyordu benimde hamile kalırsam diye. Alıştım sanırım şimdi hiiçç aklıma gelmiuor , unutuyorum bile varlığını
ipi kontrol için de doktorunuza gitmeniz mantıklı derim ben.. ne yani rahme kadar elimizi mi sokacakmışız :D çünkü rahmin biraz dışında ip? anlamadım :D doktorumdan böyle bir uyarı da almadım :)

ipi kontrol için de doktorunuza gitmeniz mantıklı derim ben.. ne yani rahme kadar elimizi mi sokacakmışız :KK70: çünkü rahmin biraz dışında ip? anlamadım :KK70: doktorumdan böyle bir uyarı da almadım :)
Vallaa nerde nasıl duruyorsa dursun da :) kımıldamasın lütfen. Nette ve bu forumdaki daha önceki spiral konularında ipi kontrol konusuna değilmiş.

Vallaa nerde nasıl duruyorsa dursun da :) kımıldamasın lütfen. Nette ve bu forumdaki daha önceki spiral konularında ipi kontrol konusuna değilmiş.
evet ya ben de sıkıntı yaşıyorum taktırdığımdan beri.. umarım kayma falan olmaz.. yılda bir diyorlar ama 6 ayda bir giderim heralde ben baktırmaya, korkuyorum kayma durumlarından :(

Back
X