Spiralle hamile kalanlar yardım

hazal3434Y

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2023
8
5
1
28
Selam kızlar cuma günü spiralimin kaydığını ve beta hCG 21 olduğunu öğrendim. Adetim gecikmişti zaten. Üç gün sonra beta hCG 27 sonuç aldım. Doktor iki gün sonra tekrar tahlil istedi. Bu şekilde olup normal gebelik yaşayan var mı dış gebelik den korkuyorum

Selam kızlar cuma günü spiralimin kaydığını ve beta hCG 21 olduğunu öğrendim. Adetim gecikmişti zaten. Üç gün sonra beta hCG 27 sonuç aldım. Doktor iki gün sonra tekrar tahlil istedi. Bu şekilde olup normal gebelik yaşayan var mı dış gebelik den korkuyorum
Çok yakın bir arkadaşım senin gibi kayma sonucu hamile kaldı ama çok tatlı bir oğlu oldu kimyasal değildi 😊❤️ ama beta artışın biraz az artmış iki katına falan çıkması gerekiyordu

Ben spralle hamile kaldım tek sorun rahim yukarı çıktığı için sprali çıkartmadı dr ben ikinci ayda farkettim hamileliği seninkini çıkartırlar

kimyasal gebelik gibi duruyor yakın zamanda adet olursun

Ilk kez 21 3gun sonrada 27.çikti? Bu normal artişa benzemiyor ama kimyasal ola bilir 2kat artiş gostermesi lazimdi

Sağlıklıysa inş 😞

Bugünde 29 çıktı Beta doktor cuma gel tekrar dedi. Kimyasal olabilir ama normalde olabilir dedi hiç böyle bişey duydunuz mu acaba moralim bitti yani kaç gündür varla yok arası
Beta degeri duzgun artmamis evet ilk basta sagliksiz oldugunu dusundurur ama beta ön bilgidir keseniz gorunur rahim icidir o zaman betanin bir hukmu kalmiyor yani saglikli olabilirde. Gonlunuze gore olsun insallah

Back
X