Spiralli gebelık

meryemce83

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2023
31
6
6
42
Merhaba arkadaşlar 9 gunonce adetım bıttı sonrakı gun bırlıkte olduk esımle. Bu arada spıral cae bende son ıkı günde kanamam ve hafif sncım var hamılelık aklımın ucundan geçmezken gıttım kontrole beta hcg 118 çıktı. Adetıme 2 hafta var daha ve spiral takılı kaymamısta yerınde yanı . Kafayı yiyecegım ağlamaktan helak oldum yatın bı daha çağrı doktor

Merhaba arkadaşlar 9 gunonce adetım bıttı sonrakı gun bırlıkte olduk esımle. Bu arada spıral cae bende son ıkı günde kanamam ve hafif sncım var hamılelık aklımın ucundan geçmezken gıttım kontrole beta hcg 118 çıktı. Adetıme 2 hafta var daha ve spiral takılı kaymamısta yerınde yanı . Kafayı yiyecegım ağlamaktan helak oldum yatın bı daha çağrı doktor
Ayy annemde öyle hamile kaldı üzülmeyin hayırlısı olsun

118 beta ile adetinize iki hafta kalmaz,gecikmiştir bile,bu bir.

İkincisi hiçbir koruma yöntemi yüzde yüz değilken siz bile bile lades demişsiniz.
Ağlamayın lütfen çok mu zor durumdasınız neden ağlıyorsunuz kaçıncı çocuk?

118 beta ile adetinize iki hafta kalmaz,gecikmiştir bile,bu bir.

İkincisi hiçbir koruma yöntemi yüzde yüz değilken siz bile bile lades demişsiniz.
Ağlamayın lütfen çok mu zor durumdasınız neden ağlıyorsunuz kaçıncı çocuk?
Adetıme 2 hafta var çok çok emınım yanı adetım bıtelı bısey olmadı daha ve ıkı gündür yüne kabana var.
Bugün muayene doktor spıral çok ıyı kayma falan yok dedi ama sonra kanda pozıtıf cıkı.
4. Çocuk 😔

Ağlamaktan helak olacak kadar istemiyorsanız ve üzülüyorsanız kürtaj diye bir şey var..Belli ki sprila varken istemeyerek hamile kalmıssınız.Bu sizin sucunuz değil

Evet ıstemıyırum ama dinî boyutuda var o gunaga gırmek ıstemıyırum çok korkuyorum çok üzülüyorum
Dini boyuta yorum yapamam.Ben bu kadar üzülüp helak olsaydım,daha hücre topluluğu seklindeyken kürtaj olurdum diye düsünüyorum..Spiral var önlem var tamamen istem dısı cünkü.Ama yasamadan da bilemem büyük konusmamak lazım bu konularda…

Evet ıstemıyırum ama dinî boyutuda var o gunaga gırmek ıstemıyırum çok korkuyorum çok üzülüyorum
Ben spirale rağmen hamile kalındıysa bir hayır vardır diyorum,burada kimseye önermem kürtaj. Karışmam daha doğrusu. Herkesin kendi hayatı. Ama artık ağlamayın. Bakacak gücünüz varsa Allah büyük. Kimse rızıksız gelmez. Bi misafir bile. Rızık bitince ömür biter. Yine de sizin kararınız.

Adetıme 2 hafta var çok çok emınım yanı adetım bıtelı bısey olmadı daha ve ıkı gündür yüne kabana var.
Bugün muayene doktor spıral çok ıyı kayma falan yok dedi ama sonra kanda pozıtıf cıkı.
4. Çocuk 😔
Ama adetinize 14 gün kalamaz yine söylüyorum… son kanamanız yerleşme olmasın ? Onu adet sanmış olabilir misiniz ? Adete iki hafta kala yumurtlama olmuş oluyor çünkü. Ama sizin beta 118. İmkansız 2 hafta kalması. Sizi yanıltan ve hamile kalmanıza sebep olan bu hesaplama olabilir.

Ama adetinize 14 gün kalamaz yine söylüyorum… son kanamanız yerleşme olmasın ? Onu adet sanmış olabilir misiniz ? Adete iki hafta kala yumurtlama olmuş oluyor çünkü. Ama sizin beta 118. İmkansız 2 hafta kalması. Sizi yanıltan ve hamile kalmanıza sebep olan bu hesaplama olabilir.
Dün 118 dı bugün 85 cıktı

Bende doğum kontrol hapı kullanırken kalmıştım

Back
X