Spor için yardım

midnight_sun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
112
2
46
İstanbul
arkadaslar belimdeki rahatsızlık sebebiyle pilates e gitmem gerekiyor. Malum öğrenciyim ama bana söylenen fiyatlar hep çok yüksek. bir türlü bütçeme uygun bir yer bulamadım bel ağrıları çekiyorum.. Beşiktas mecidiyeköy zincirlikuyu vs avrupa yakasının bu bölümlerinde pilatese giden arkadaslar varsa yardımlarını bekliyorum. fiyat hakkında biilgilendirirlerse cok sevinirim. Okuduğunuz için teşekkürler:)

çoğu kişi internet video sunu kullanıyor ama belde rahatsızlık varsa bilen kişilerle çalışman daha iyi olur tabi. Ben Ankaradayım,bilemıyorum.

Halk eğitim merkezlerinde belli cüzri bi miktar karşılı
İsmeklerde ise ücretsiz olarak pilates kursu veriliyor.
İnternette de pilates dersleri ile ilgili videolar var.

arkadaslar belimdeki rahatsızlık sebebiyle pilates e gitmem gerekiyor. Malum öğrenciyim ama bana söylenen fiyatlar hep çok yüksek. bir türlü bütçeme uygun bir yer bulamadım bel ağrıları çekiyorum.. Beşiktas mecidiyeköy zincirlikuyu vs avrupa yakasının bu bölümlerinde pilatese giden arkadaslar varsa yardımlarını bekliyorum. fiyat hakkında biilgilendirirlerse cok sevinirim. Okuduğunuz için teşekkürler:)

merhaba,

spor a.ş de plates var. sana en yakın spor kompleksinden yararlanabilirsin. hafta içi ücretsiz seansları da var. ücretli seansları da 55 tl imiş.

Spor AŞ

kızlar yorumlar için teşekkürler malesef dvd veya net üzerinen izleyerek yapmam yasak yalnış bir ahreketle ağrılarmı daha cok katlama riskim baya yüksek

Spor AŞ iyi fikir mutlaka araştıracağım hiç aklıma gelmemişti yolumun üstü üstelik ! :) teşekkürler

Back
X