Cidden mii deniz seki'yi seny akayi ve o canli canli yi sunanlarin ki turkish delight saniyordum:1shok:Ebru Şallı denİz akkaya denİz sekİ Şenay akay gÜl gÖlge (hanİ Şu canlı canlıyı sunan afet gÖgÜslÜ kadın )hepsİnİnkİ sİlİkon kızlaaarrr
ebru şallı göğüslerindeki silikonları çıkarttırdı,göğüs büyütücü bir kremin reklamı için
ama sonra gizlice yeniden yaptırdığı falan yazıldı çizildi,krem işe yaramadığı için falan
ne kadar doğru bilemem
bende çok şey denedim ama olmuyo en son çarem silikon 1 yılı aşkın süredir araştırıyorum bakalım cesaret edebilirsem 2010 yazında yaptırcam
keşke mucize bişey çıksaydıda bizde deneseydik ama yok yok yok......
kızlar şunu yazmak isterim: benim göğüslerde çok küçük valla deli edio beni..hep destekli takmak zorundayım.. 1,5haftadır spora başladım..kol ve göğüs daha çok çalışıyorum.. gerçekten bi farklılık oldu.. bunun için başlamamıştım oysaki:)) şunu söylim gerçekten çok belirginleşti artık.. zamnlada inş sonucunu daha iyi görcem:)
HANGİ hareketleri yapıyorsun acaba nefes alışverişin falan nasıl bi aydınlatıver bizi
canım ben fitnesse başladım.. nişan yaklaşıo zayflamam lazım:) hep oturarak çalıştıgım için bünyem değişti valla.. ama orda kas için göğüs aletleri var orda bende çalışıom:)) yani normal fitness aletleryle.. önmli olan kolları ve süt bezlerinin oldugu yerleri çalıştrmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?