Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Spor Salonu Hakkında yardımınıza ihtiyacım var kızlar...
Kızlar Selam , sağlam bir arkadaş çevrem olmadığından herşeyi sizlere sormak beni rahatlatıyor.şimdiden teşekkürler.
yardımınıza ihtiyacım var acil.
bilenler vardır marmara park beylikdüzündeki jatomi fitness spor salonuna yazıldım eşimle birlikte..
sözleşme imzaladık.. ekim-kasım ayı gibi ilk taksitleri çektiler.
ocak 1 de açılacaktı.
şimdi şubat sonu diyorlar.
biz eşimle sağlık problemlerimizden dolayı bir de evimize yakın diye burayı seçtik. ama daha içerisi yapılmamış bile bahane üzerine bahane.
1 yıllık sözleşme imzaladık mail order gibi 12 ay boyunca kredi kartından çekilecek.
biz şimdi akşam gidip rest çekeceğiz ocak dediniz açmadınız iptal edin sözleşmeyi paramı iade edin diyeceğiz.
iptal edemiyoruz imzalamışsınız bir kere derlermi işi çakallığa vururlarsa ne cevap verelim ne yapalım uff içimiz sıkıldı kaç ay oldu yazılalı ama açılmıyor bir türlü.
soğuduk artık başka biryere geçebiliriz . bunlara karşı iyi bir savunmayla gidip konuşmak lazım.yufka yrekliyiz hemen kanıyoruz çünkü.
bilenler varmı bu spor salonunu sabredip beklesek mi bilemiyorum.
lütfen yardımcı olun
O parayı neye istinaden çektiklerini ispatlayamazlarsa yine haksızlar. Sözleşme olmadan bu şekilde iş yapmalarından dolayı ceza alabilirler diye biliyorum.
sözleşme yaptılar. imzaladık.
ocak 1de acılcak dedıler.
sonra eşim gitmiş sormuş aksilik oldu mallar gelmedi daha açılamadık falan demişler.
mesaj geldi kusura bakmayın şubat sonu açılacağız diye böyle bir iş anlayacağınız.
bizde uyuz olduk fes edelim diyoruz ama ne diyecekler edeceklermi bilmiyıoruz.
ettik deselerde o parayı çekerlermi hiç blmiyourm
vaat ettikleri tarihte hizmet veremedikleri için siz iade etme ihtimalleri yüksek bence..eğer sorun çıkarırlar ve sizin mağduriyetiniz devam ederse tüketici haklarını şikayette bulunabilirsiniz.
Benim kardeşim sporcu 7 yıldır spor salonuna gidiyor uzak doğu dögüşleri için salonda ayrıca fitness bölümüde bulunuyor ama kmseden hocası parayı peşin almıyor yada sözleşme tarzı yapmıyor aylık veriyoruz belirli günlerde bütün sporcular aylık veriyor hatta hocası bazı spor salonlarında sözleşme yapılıp paranın peşin alındıgını söylemişti ama hocası onu uygun görmüyor pek çünkü para peşin alınınca haftanın belirli günleri yazılan ögrenci spora gelmek zorunda bazen olurki spora gelemedigi haftalar olur o zaman peşin alınan paralar ögrenciler için uygun olmayabiliyor demişti o yüzden bizim hocamız aylık olarak elden alıyor makbuz karşılıgında en iyisi bu diyor.Ögrencilerini düşünüyor hoca peşin yada sözleşme yapmayarak yazları tatile gittiklerinde para boşuna alınmış oluyor demişti.
ılk taksıdı ekımde kasımda vermışsınız ancak hala ortada hızmet yok. Bu durumda sözleşmeyı tek taraflı fesh edecek para ıadesi isteyeceksınız. Aynen boyle konuşun eğer sorun çıkarırlarsa notere gıdın ıhtarname cekın.
eski gittiğimiz kücük isletmelerde öyleydi zaten bizimde aylık 50 lira veriyorduk toplu vermiyorduk.
şimdi bulunduğumuz ilçe de tüm spor salonları bu şekilşde calısıyor.
evet dediğiniz gibi ekim kasımdan beri hizmet yok o yüzdn rest cekiyim ben cok tesekkür ederim..