Spor salonuna tek gitmek?

Bademli_Magnum

Güzel haberler geliyor🥳
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
3.594
3.268
333
Kızlar selam
Birkaç senedir su sporu yapıyorum. Fakat bu spora bu dönem ara vereceğim, yaza doğru yeniden başlayacağım. Hazır zamanım varken onun yerine fitness'a başlayayım dedim. Evime yakın bir spor salonuna gittim geçen, bilgi almak için. Hem de salonu da gezdirdiler.
Fakat baktım ki herkesin yanında bir arkadaşı var. Benimle gelecek bir arkadaşım yok, herkes başka semtte, iş güç filan herkesin programı başka tabi.
Kendimi bir garip hissettim adam orayı gezdirince. 😞 Acaba sıkılır mıyım naparım derken kafamda soru işaretleri uçuşuyor. Bana bir gaz verecek olan var mı? Sizin de tecrübelerinizi öğrenmek isterim. ✌️

Kızlar selam
Birkaç senedir su sporu yapıyorum. Fakat bu spora bu dönem ara vereceğim, yaza doğru yeniden başlayacağım. Hazır zamanım varken onun yerine fitness'a başlayayım dedim. Evime yakın bir spor salonuna gittim geçen, bilgi almak için. Hem de salonu da gezdirdiler.
Fakat baktım ki herkesin yanında bir arkadaşı var. Benimle gelecek bir arkadaşım yok, herkes başka semtte, iş güç filan herkesin programı başka tabi.
Kendimi bir garip hissettim adam orayı gezdirince. 😞 Acaba sıkılır mıyım naparım derken kafamda soru işaretleri uçuşuyor. Bana bir gaz verecek olan var mı? Sizin de tecrübelerinizi öğrenmek isterim. ✌️
Neden bir arkdasa ihtiyaç duyasiniz.
Ben arkadaş grubumda kendini spora veren tek insandım bı ara

Kendi basima 1 yıl fitness'a gittim geldim 🤷

Ben senelerce tek gittim spor salonuna hiç yanimda biri olmadi. Ama hep ayni saatlerde gidince benimle ayni saatlerde tek gelen bir kac kadinla biraz kisa konuşmalar yapar olmustuk zamanla. Orasi spor salonu gün yeri degil ki arkadasin olsa bile oturup sohbet edilecek zaman olmuyor, hic gormedim oyle oturup sohbet edeni herkes programini tamamlamaya ugrasiyordu.

Spora arkadaşla gitmek saçma değil mi?
Konsantrasyon bozar, konuşamazsın.
Çıkışta illa bir kahve içilir ya da bir şeyler konuşulur o yorgunlukla çekilmez.
Tek olmanız en güzeli.
Bencede konsantrasyon açısından iyi ama herkesin yanında birini görünce çekindim biraz sanırım.

Bencede konsantrasyon açısından iyi ama herkesin yanında birini görünce çekindim biraz sanırım.
Spor bedenle beraber zihin detoksu aynı zamanda.
Yanınızda biri olursa süregelen her türlü içerik de onunla gelecek zaten.
Ben olsam arkadaşla tercih etmem asla.

Spor bedenle beraber zihin detoksu aynı zamanda.
Yanınızda biri olursa süregelen her türlü içerik de onunla gelecek zaten.
Ben olsam arkadaşla tercih etmem asla.
Şu durumda gelecek bir arkadaşım yok zaten. Ee sporsuzda yaşayamayacağıma göre tek gideceğim. Sadece biraz gaza ihtiyacım var:)

Şu durumda gelecek bir arkadaşım yok zaten. Ee sporsuzda yaşayamayacağıma göre tek gideceğim. Sadece biraz gaza ihtiyacım var:)
Yaparsınız, aslansınız kaplansınız😂😂

O insanların amacı sosyalleşmek olabilir, öyle düşünün ya da tek gidemeyecek kadar özgüven problemi yaşıyor olabilirler.
Sizlik bir sıkıntı yok, onların problemi yani.
Belki de orada tanıştılar, siz de yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.
Kısaca her türlü avantajlı durumdasınız.

Kızlar selam
Ben olsam tek giderdim arkadaş motivasyonumu düşürebiliyor benim ben biraz daha spor yapmak isterim o yeter çıkalım der veya spor sonrası bir şeyler yemeyi teklif eder yaktığım kaloriler boşa gider sporumu da diyetimi de tek yaparım hep bu yüzden

ne gerek var ki biriyle gitmeye.
git tek başına ya, para veriyorsun.
hem belki harika sporlar yapan karşı cinsten biri senin de tek olmandan cesaret alıp yanaşır :D tabii sadece spordan ibaret bi tip olmasın, düzgün, içi dolu biri olsun.

ne gerek var ki biriyle gitmeye.
git tek başına ya, para veriyorsun.
hem belki harika sporlar yapan karşı cinsten biri senin de tek olmandan cesaret alıp yanaşır :KK70: tabii sadece spordan ibaret bi tip olmasın, düzgün, içi dolu biri olsun.
Ya asansöre tam bindik, çok hoş bir çocuk da bindi bizimle birlikte. Zavallanın başına dumbell düşmüş kafasında buz torbasıyla geziyordu. Ama hoştu yani baya bayaa 😂

Yürüyüşe bile tek çıkmak isterim. Evime yakın büyükçe bir park ve yürüyüş parkuru var mesela,senelerdir yürüyüşe çıkıyorum ve hep tek çıkmaya gayret ettim. Bazen arkadaşlarım beraber gidelim dediler,hep savuşturdum benim saatim belli olmuyor vs diyerek zira kafamı dinliyorum ben,takıyorum kulaklığımı muzik dinliyorum,biriyle sohbet ederken aynı hazzı alamam,aynı tempoda yürüyemem. Spor salonuna da giderken özellikle tek gittim hep aynı sebeple.
Orada zaten selamlaşıyorsunuz insanlarla zamanla tanışıp.

Kızlar selam

spor yapmaya gidiyorsunuz sosyalleşmeye değil. spor yaparken sohbet etmeyi düşünmüyorsunuz sanırım.
ben tek gidiyorum.. hatta spor salonunda aile üyeliğimiz olmasına rağmen eşimle ayrı zamanlarda gidiyoruz zira ben onun aşırı sportif kişiliğinin verdiği çok bilmişliğinden sinir oluyorum o da benim canımın istediği kadar spor yapmama sinir oluyor.. birbirimize sinir olmamak için ayrı gidiyoruz. tek başına çok daha keyifli ve verimli oluyor..

Back
X