adidas ve lescon da denediğim modellerin hepsi neredeyse dar paçaydı...şaka gibi...zaten basenli bir hatunum,onları da giyince tam armut oldum...en sonunda pazarda buldum aradığım bol paça eşofmanı iyi mi
Kızlar benim de fazla kilolarım var. Sizce ne yapmalıyım? Spora başlıcam diye gittim adlden şort falan aldım. Ama hepsi bir kenarda kaldı başlayamaıdm. Ne yapmam lazım
kedicim bu taytlardan ben de istiyorum fakat hiç bulamadım. bir ara gördüm aslında ama 90-100 tl arasıydı fiyatları
bulursan ya da bulduysan bana da haber verir misin?
kedicim bu taytlardan ben de istiyorum fakat hiç bulamadım. bir ara gördüm aslında ama 90-100 tl arasıydı fiyatları
bulursan ya da bulduysan bana da haber verir misin?
Adidas, nike mağazalarında, forum istanbul'un dışında decathlon diye bir spor mağazası var, birde nette victoria secrette gördüm ama sporcu sütyeni ve tayt takım. Sporcu sütyenlerini daha uygun fiyata dagi, yeni inci mağazalarından bulabilirsin, tayt almadım, daha uygun fiyata bulabilirsem alacağım. Çünkü taytlar bana çok pahalı geliyor.
Adidas, nike mağazalarında, forum istanbul'un dışında decathlon diye bir spor mağazası var, birde nette victoria secrette gördüm ama sporcu sütyeni ve tayt takım. Sporcu sütyenlerini daha uygun fiyata dagi, yeni inci mağazalarından bulabilirsin, tayt almadım, daha uygun fiyata bulabilirsem alacağım. Çünkü taytlar bana çok pahalı geliyor.
eşofman üzerimde meslek icabı sembolik olarak duruyor bende daralan paça istiyorum ama bulamıyorum bi de eşofmanlarla nasıl şık olunur değişik kombinler istiyorum