Spor Yaparken Nasıl Giyinilir? Spor Kıyafetleri Modelleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.119
31.190
1.123
61
Konya
$3.webp $9.webp

$7.webp $6.webp

$5.webp $2.webp

$4.webp $8.webp

$1.webp

$ABERCROMBIE-BAYAN-ESOFMAN-ALTI-COK-UYGUN-FIYATA__37189842_0.webp

:3:ben de bu şekilde paçası dar eşofman arıyorum bi dönem görmüştüm artık bulamıyorum :/ ankaradayım .. siz rastgeliyor musunuz

Eki Görüntüle 381706

:3:ben de bu şekilde paçası dar eşofman arıyorum bi dönem görmüştüm artık bulamıyorum :/ ankaradayım .. siz rastgeliyor musunuz

adidas ve lescon da denediğim modellerin hepsi neredeyse dar paçaydı...şaka gibi...zaten basenli bir hatunum,onları da giyince tam armut oldum...en sonunda pazarda buldum aradığım bol paça eşofmanı iyi mi :36:

Kızlar benim de fazla kilolarım var. Sizce ne yapmalıyım? Spora başlıcam diye gittim adlden şort falan aldım. Ama hepsi bir kenarda kaldı başlayamaıdm. Ne yapmam lazım:(

$image.webp $Miranda_Kerr_Low.webp $Ashley+Greene+Shopping+Body+Language+Sportswear+vw3pPSJE7-rl.webp

Bu tarz taytlar almak istiyorum, 5 tibet yogası yapıyorum sadece, arada yürüyüş yaparsam rahat ve güzel olur. :1:

kedicim bu taytlardan ben de istiyorum fakat hiç bulamadım. bir ara gördüm aslında ama 90-100 tl arasıydı fiyatları :53:
bulursan ya da bulduysan bana da haber verir misin?

Adidas, nike mağazalarında, forum istanbul'un dışında decathlon diye bir spor mağazası var, birde nette victoria secrette gördüm ama sporcu sütyeni ve tayt takım. Sporcu sütyenlerini daha uygun fiyata dagi, yeni inci mağazalarından bulabilirsin, tayt almadım, daha uygun fiyata bulabilirsem alacağım. Çünkü taytlar bana çok pahalı geliyor.

Son düzenleme:
Adidas, nike mağazalarında, forum istanbul'un dışında decathlon diye bir spor mağazası var, birde nette victoria secrette gördüm ama sporcu sütyeni ve tayt takım. Sporcu sütyenlerini daha uygun fiyata dagi, yeni inci mağazalarından bulabilirsin, tayt almadım, daha uygun fiyata bulabilirsem alacağım. Çünkü taytlar bana çok pahalı geliyor.

netten bakacağım ben de. ve evet bana da çok pahalı geliyor :26:

eşofman üzerimde meslek icabı sembolik olarak duruyor bende daralan paça istiyorum ama bulamıyorum bi de eşofmanlarla nasıl şık olunur değişik kombinler istiyorum

ben tayt ve bra çok seviyorum bi de uygun fiyatlı ürün bulmam daha kolay olsa süper olucak

Back
X