Spora başladıktan sonra geciken adetler ve negatif test sonuçları

pinklemonade34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
147
48
28
29
spora başlayalı 2 ay oldu.Geçen ay 4 gün ve bu ay da 5.günündeyim gecikmenin.Normalde adetlerim düzenli olduğu için nu gecikmeyi spora yoruyorum açıkçası.Bebek için deneyelim 2,5 yıl oluyor.4,5 yıldır da evliyim.Ne eşimde ne de bende bir sorun çıkmadı ama her ay umutlanıp hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum.Her ay her ay bir bekleyiş içinde olmaktan yoruldum.Adetten sonraki süreçte inanın artık takmıyorum kafama.Ama bu adet günleri ölüm gibi geçiyor.Sadece dua için açtım bu konuyu.Allah rızası için dua edin

Ben de 6 yillik evliyim, 8 aydir bebek deniyoruz olmuyor. 5 sene boyunca cocuk sahibi olmak aklimin ucundan bile gecmemisti hatta soranlara cocuk mu getirilir bu dunyaya falan diyordum sonra bir anda icime bir şey düştü hadi dedim, hemen olacak zannediyordum olmadi tabi. Bazen korkuyorum zamanında dediklerimin karmasini mi yasiyorum diye. Buyuk konustum cunku. Ayin 15 gunu gayet iyiyim ama ovulasyon donemiyle birlikte regl olana kadar resmen depresyon. Hep bir bekleyiz bir umut Oldu mu olmadi mi oldu mu olmadi mi. İcimdeki bu cocuk aski da buyuyor da buyuyor her gecen ay. Rabbim herhalde sabrimi siniyor daha da guclendirmeye calisiyor beni daha iyi bir anne yapmak icin. Baska türlü avutamıyorum kendimi cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…