Sprial ve çift çizgi

Zuleyha_42

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
264
196
53
29
İyi akşamlar hanımlar. Küçük kızım 19 aylık. Ve spiralle ile korunuyorum. İki gün geciktim . Ama bu ara vajinal fitil kullandım enfeksiyon için Felan. Yinede içime şüphe düştü test yaptım. 10 dk bekledim negatifti. Daha sonra tekrar lavaboya gittiğimde şunu da çöpe ataym dedm bir baktm çift çizgi olmuş. Kafam çok karışık . Olabilir mi böyle bir şey ? Kullandığım fitiller testte yanılma yapabilir mi ? Tecrübelerinize dayanarak yorum bekliyorum . Görsel ekliyorum 🥰🙏

Eklentiler

• IMG-20230308-WA0001.webp
    IMG-20230308-WA0001.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 173
Son düzenleme:
10 dakikadan sonra oluşan çizgiyi baz almamak gerekiyor diyorlar ama ilk idrarla tekrar bi deneyin bence

Testi pozitif duruyor. Fitil ile ilgili olduğunu sanmıyorum canım . Sabah test yapınca yaz mutlaka. Hakkında hayırlısı olsun.

Sabah olursa benim için tekrarlayacağım inşallah 😀 bebeğim küçük daha . Rabbim doğru zamanda hayırlısını versin inşallah

Amin inşallah 🤲

Valla spiral taktırmayı düşünüyordum, korkuyorum açıkçası hamile haberlerini alınca 😂 varsa da üzülmeyin, iki çocuğunun arası az olan çok kişi var, zor olur ama olur. Allah gönlünüze göre versin inşallah

10 dk dan sonrada olsa bu kadar kırmızımsı cıkmazdı ya olmasa bence çizgi vardı farketmediniz 10 dk sonra böyle renk daha belli oldu. Kuruma çizgisi vey hatalı çizgi gibi durmuyor bence

Amin inşallah 🤲

Valla spiral taktırmayı düşünüyordum, korkuyorum açıkçası hamile haberlerini alınca 😂 varsa da üzülmeyin, iki çocuğunun arası az olan çok kişi var, zor olur ama olur. Allah gönlünüze göre versin inşallah
Yalnız olursa bu üçüncü olacak 🙈😂 kızım ve oğlum var. Aralarında 4 yaş var ikisinin .

Testi pozitif duruyor. Fitil ile ilgili olduğunu sanmıyorum canım . Sabah test yapınca yaz mutlaka. Hakkında hayırlısı olsun.
Aminn hayırlısı olsun . Geçen haftalarda kontrole gittigimde spiral yerinde sıkıntı yoktu . Yine de nasip her şey

Son düzenleme:
10 dk dan sonrada olsa bu kadar kırmızımsı cıkmazdı ya olmasa bence çizgi vardı farketmediniz 10 dk sonra böyle renk daha belli oldu. Kuruma çizgisi vey hatalı çizgi gibi durmuyor bence
Spiralin %1 ihtimali de beni bulduysa ne diyeyim 😂

Son düzenleme:
Adam akşamdan beri hayata küstü 😂 yok ya yanlışlık var olmaz öyle şey diyip duruyor 😂

Benim ikizlerim var, dondurulmuş embriyolarımız da var, bi türlü gidemedik imha için imza atmaya.
Bazen takılıyorum, kızarıyor fkfkfkg zor vallahi şu dönemde ama geldiyse bir şekilde oluyor üzülmeye, vahlanmaya gerek yok nasipmiş demek ki🙃

Benim ikizlerim var, dondurulmuş embriyolarımız da var, bi türlü gidemedik imha için imza atmaya.
Bazen takılıyorum, kızarıyor fkfkfkg zor vallahi şu dönemde ama geldiyse bir şekilde oluyor üzülmeye, vahlanmaya gerek yok nasipmiş demek ki🙃
Tabiki nasip her şey. Tüpleri bağlı hamile kalan bir tanıdığımız var hem de 6. Çocuk. Nasibi varsa geliyor . Rabbim ol der ,olur

Düzenli kontrollere falan gider misiniz spiralde olsa risk oluyormuş rahat rahat sevişmek çok zor hep bir ihtimal var😃
Evet ,daha iki hafta bile olmadı gittim her şey yolundaydı . Spiral olmasına rağmen hiç rahat davranmadm. Çoğu zaman spiral+geri çekilme. Ama bugun geldiğim durum ne bilemedm 😂

Ay maşallah güzel bağlayamamışlar demek ki, ben tek tüple tüp bebek yaptım. Doğurganlığına sağlık ablanın😂
4 çocuğu hep arka , arkaya olmuş. Sonrasında 10 yıl istememiş . Spirali çıkarttı bir tane bebeğimiz olsun dediler. Bebeği sezeryanla doğurdu , tüpleri bağlataym diye . Şuan 11 aylık bebek . Ve 2 aylık hamile . 😂 Sonradan doğurayım rahat , rahat gönlümce büyüteyim, diğerleri arka , arkaya olunca bir şey anlamadım diyordu hep ama olmadı 😀

Evet ,daha iki hafta bile olmadı gittim her şey yolundaydı . Spiral olmasına rağmen hiç rahat davranmadm. Çoğu zaman spiral+geri çekilme. Ama bugun geldiğim durum ne bilemedm 😂
Hayırlısı olsun bende doğumdan sonra neyle korunsam diye düşünüyorum hep sanırım çare yatakları ayırmak😃

İyi akşamlar hanımlar. Küçük kızım 19 aylık. Ve spiralle ile korunuyorum. İki gün geciktim . Ama bu ara vajinal fitil kullandım enfeksiyon için Felan. Yinede içime şüphe düştü test yaptım. 10 dk bekledim negatifti. Daha sonra tekrar lavaboya gittiğimde şunu da çöpe ataym dedm bir baktm çift çizgi olmuş. Kafam çok karışık . Olabilir mi böyle bir şey ? Kullandığım fitiller testte yanılma yapabilir mi ? Tecrübelerinize dayanarak yorum bekliyorum . Görsel ekliyorum 🥰🙏
yeni bebiş geliyor:emir_bebek:

Back
X