Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben 10 yıl sprial kullandım bu ay çıkardım .Benim gibi uzun süre kullanlar arkadaşlar sprial çıkarıldıktan sonra kaç ay sonra gebelik olur bilginiz var mı yardımcı olurmusunuz
Merhaba hanimlar sprial takilali 4 gun oldu adetimin 6.gunu bugun bana takarken adet gunun uzayabilir demislerdi ama suan bitti gibi bisey agrim falanda yok bu sekilde olmasi normalmi kontrole gitsemmi kayma yaptigini.nasil anliyoruz
Arkadaşlar ben 10 yıl sprial kullandım bu ay çıkardım .Benim gibi uzun süre kullanlar arkadaşlar sprial çıkarıldıktan sonra kaç ay sonra gebelik olur bilginiz var mı yardımcı olurmusunuz