• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Srekli geri dnyor... Nasl i anlamadm

sxuntejineps

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
10
0
86
35
Bursa
arkadaşlar benim derdim şu ki erkek arkadaşımla 3yılda 3kere ayrılıp ayrılıp barıştık herseferinde busefer geri dönmicem diyorum ve dönüyorum:1rolleyes: en son barışmamızda herşey çok güzeldi busefer gerçekten iyi gidiyoduk çok mutluyduk ama yine gitti üstelik çok zor affettmiştim 3.cüsünde inandırmak için neler yapmıştı onca şeye rağmen emin olmuştum bu kez ondan düşünün o derece şimdi ayrıyız ve bugünlerde tekrar döndü bana peşindede bisürü kız var ona aşık olan yani çokta güzel kızlar kimseyi bulamıyo bana geliyo desem bilmiyorum ki sizce bensiz yapamadığındanmı geri dönüyo yada neden olabilir napcam bilmiyorum ya onsuzda olmuyo bende e bi alışkanlık oldu hayatıma başkasını sokamıyorum nasıl olsa barışırız diye psikolojim bozuldu onun yüzünden aranızda böle bi durum yaşayan varmı yada bi önerisi olan mirmirmirmir

canım bu alışknalık olmuş sizde ne senle nede sensiz yapıo bence tamamen restini çek..bakalım nolcak ciddiyetini görmüş olurusun

canım benim, yazdığından beri epey bi süre geçmiş ama şimdi gördüm yazını. Benim de başımda buna benzer bir durum var. 1 senedir beraberiz. Ara ara kavga ediyoruz, birbirimizi kırıyoruz, hatta saygı sınırlarını bile aştığımız oluyor, bu sefer kesın bıttı artık diyoruz, bir bakıyoruz 3 gun sonra tekrar barışmısız. Arama diyorum mesela artık beni, en fazla 3 gun dayanıyor, zaten o dayansa da ben pes ediyorum. Sanırım laçkalaşıyor ılışkıler böyle böyle ve nasıl olsa bitemiyor diye diye bu hale geliyor.. ne yapmak lazım bılemedım...

Neden ayrılıyordunuz sudan sebeblerden mi bi de ne kadar sure en fazla ayrı kaldınız bende ilk defa sevgilimden ayrıldım uc hafta oldu dönmesi icin ugrasıyorum ama dönmuyor

3 yılda 3 ayrılık fazla değil mi? artık o ilişkiden pek hayır gelmez gibi.. ben olsam 4.'ye geri dönse bile kabul etmezdim, hep yine gidecek gibi gelirdi.. o kadar ayrılıktan büyüsü de bozulurdu zaten, aynı samimiyetimi devam ettirebileceğimi zannetmiyorum..

ben bir bucuk sene icinde tam 4 kere istemiyorum dedim tekrar baristim. Eger gercekten sudan sebeplerse yazik etmeyin kendinize. Seviyorsaniz birakmayin birbirinizi ama bence sevgiline ciddi ciddi söylemelisin bu böyle gitmez geri dönüyorsan birdaha beni birakamazsine eger birakirsan ASLA seni affetmem demelisin Allah yardimcin olsun

Back
X