• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ßaşarıcammm !!

masumm_hayaller

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
41
0
36
İstanbul
Meraba... ben 16 yaşındayım tesettürlüyüm boyum 1,58 kilo 73 aslında 4 ay önce 96 kilodan 78 indim spor yaptım çok az yedim ve başardım ama hala btiremedim şu kiloları 2 aydır kilo vermem durdu, geçen hafta tartıya bi baktım 73 olmuşum kilo vermişimm:1: dün 4 aylık sevgilimle ilk defa buluştum :18: heyecanlıydım onu görünce karşımda kalbim yerinden çkıcak gibi oldu öyle yakışıklıydıkii boy 1,80 uzun boylu ve kalıplı biriyli ben yanında kısa ve tombiş kaldım sanırım :19: o beni çok seviyor her defasında belirtiyor ama ben daha ince olmayı istiyorum bunu hakediyorum kendi mululugum için.Askere gidicek mayısda ve gitmeden önce beni gerçekten ince görmesini istiyorum . Bana zayıflamam için bilgiler verirseniz sevinirm daha önce başardım 4 ayda 12 kilo verdim ve saglıklı bir şekilde mutluyum ama daha çoook mutlu olmak istiyorum...

Son düzenleme:
canım hoşgeldin aramıza
bak biz burada kocamannnnnn bi aileyiz
sen de bizim küçük kardeşimizsin artık seni de himayemize alıyoruz:29:
daha çok küçüksün yediklerinden çok kısmanı tavsiye etmem
kilo da vermişsin tebrik ediyorum:46:
şu anki kilon 73 hedefin kaç bak sen de bir çizelge oluştur kendine
sana linki bulup göndereceğim
buraya yediklerini, içtiğin suyu, yaptığın sporu düzenli olarak yaz biz sana iyi ya da kötü şöyle yap gibi tavsiyelerde bulunuruz sen de hem kendine çekidüzen verirsin hem de bu gencecik halinle şimdiden alışırsın sağlıklı beslenmeye
ben senin yaptıgın akıllılığı yapamamışım o yaşta maalesef o yuzden bak abla tavsiyelerini dikkate al olur mu tatlım????
hayırlı olsun
bak bnm topiğime de beklerim - yiyerek zayıflama günlüğü
başarılar
sevgilerimle...:16:

Meraba... ben 16 yaşındayım tesettürlüyüm boyum 1,58 kilo 73 aslında 4 ay önce 96 kilodan 78 indim spor yaptım çok az yedim ve başardım ama hala btiremedim şu kiloları 2 aydır kilo vermem durdu, geçen hafta tartıya bi baktım 73 olmuşum kilo vermişimm:1: dün 4 aylık sevgilimle ilk defa buluştum :18: heyecanlıydım onu görünce karşımda kalbim yerinden çkıcak gibi oldu öyle yakışıklıydıkii boy 1,80 uzun boylu ve kalıplı biriyli ben yanında kısa ve tombiş kaldım sanırım :19: o beni çok seviyor her defasında belirtiyor ama ben daha ince olmayı istiyorum bunu hakediyorum kendi mululugum için.Askere gidicek mayısda ve gitmeden önce beni gerçekten ince görmesini istiyorum . Bana zayıflamam için bilgiler verirseniz sevinirm daha önce başardım 4 ayda 12 kilo verdim ve saglıklı bir şekilde mutluyum ama daha çoook mutlu olmak istiyorum...

hosgeldin canımmm..kilon var tabi yasına göre 4 ayda iyi vermssn..benmde sevgilim vardı askere gtti geldi ayrıldık :52::52: nese gecelim bunu..inş kilo verceksin biz sana destegiz allah yardımcın olsunnn :)

Back
X