Tüp Bebek Merkezleri Ssk anlaşmalı tüp bebek yaptıran varmı ve nekadar ücrete yaptırdınız lütfen bilenler

SABIR26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
63
19
88
Eskişehir
ssk anlaşmalı tüpbebek yaptıranlar varmı lütfen yardım edin nerde ne kadara yaptırdınız masrafları ve hastaneye ve ilacları nekadar verdiniz ve hangi hastanede yaptırdınız bildiğiniz iyibir hastane ne olur yardım edinben eskişehirdeyim eskişehirden olan varsa oda yazzın şimdiden cevapladığınız için teşekkürler acele cevap yazarsanız sevinirim

ben umut tüp bebekte yaptırdım merkeze 2000 verdim ilaçlarım 900 tuttu ama hala elimde yarı ilacım duruyor

canım merkez istanbulda benim tutmadı ama ben memnun kaldım merkezden

kızlar herkese mrba ben devlette raporlu 1kez tüp bebek yaptırdım ama olmadı şimdi ikinci kez düşünüyoz yeniden rapor çıkartacammı yoksa raporum ikinciyede geçerlimi bilen varmı acaba

ssk anlaşmalı tüpbebek yaptıranlar varmı lütfen yardım edin nerde ne kadara yaptırdınız masrafları ve hastaneye ve ilacları nekadar verdiniz ve hangi hastanede yaptırdınız bildiğiniz iyibir hastane ne olur yardım edinben eskişehirdeyim eskişehirden olan varsa oda yazzın şimdiden cevapladığınız için teşekkürler acele cevap yazarsanız sevinirim

merhaba ,
ben bursa da oturuyorum. 1 kez bursada denedim. 1 kez memorıal ve en sonunda 2 kez umut tüp bebek ve ulun bey ile denedim.dondurulmuşlarım var.doktorumdan ve çalışanlardan memnunum. Sabah gidip akşam döndüm. 2 kere sgk lı denedim umutta. Evraklarını götürüyorsun .yumurta toplama zamanı 2000 tl klınık alıyor. Sgk rapor ilaçta benim 1,000 tl tuttu. Eczane ile pazarlık et.
Raporların süresi var dikkat et.
Allah yardımcın olsun.

kızlar herkese mrba ben devlette raporlu 1kez tüp bebek yaptırdım ama olmadı şimdi ikinci kez düşünüyoz yeniden rapor çıkartacammı yoksa raporum ikinciyede geçerlimi bilen varmı acaba

ben bursada 2. Için tekrar uğraştım.rapor üzerinde 1. Deneme 2. Deneme diye yazıyor diye hatırlıyorum.birde raporların süresi var.

Doktor özeline gitmedim.benim 10 gün sürdü.kan tahlilleri dahiliye doktorunun görmesi vs...
2 hakkım vardı 2 sinide kullandım.

merhaba ,
ben bursa da oturuyorum. 1 kez bursada denedim. 1 kez memorıal ve en sonunda 2 kez umut tüp bebek ve ulun bey ile denedim.dondurulmuşlarım var.doktorumdan ve çalışanlardan memnunum. Sabah gidip akşam döndüm. 2 kere sgk lı denedim umutta. Evraklarını götürüyorsun .yumurta toplama zamanı 2000 tl klınık alıyor. Sgk rapor ilaçta benim 1,000 tl tuttu. Eczane ile pazarlık et.
Raporların süresi var dikkat et.
Allah yardımcın olsun.

merhaba ben merak ettim ilaçlar ucuz tutuyo ya sizlerde acaba sgk raporlu olduğunuz içinmi ben 2 demedede 3 civarı ilaç aldım ilkinde durumumum iyiydi ikincide az yumurta yüksek fsh falan vardı ondan mıki dozlardan mı ki cevaplarsanız sevinirim

3000 civarı demek istedim 3 yazmışım ilaç parasını bende rapor almak istiyorum bir dahaki denememe birkez daha raporsuz yapamam maddi olarak zor

Selalm tatlım,
Ben SSklı olarak yaptırmadım ama kendi yaptırdıım merkezin SSKlı hastaya verilen ücretleri biliyorum.
İstanbul Tüp bebek merkezinde tedavi olmustum ben.Bak SSKlı ücretini yazdım

SSK ki hasta tup bebek icin 745 TL ödüyor merkeze İlaçlarıni da 1000 TL gibi bir fark ödeyerek alıyormuş

Raporu almak icin ne gibi sartlar gerekiyor acaba esimin sonucları yeterlimi yoksa belli bir yas ve oran var mı ?

en az 3 yıl evlı ve hıc cocugunun olmama sartı var canım devlet hans.rapor cıkartıyorsun galıba 1 hakkın var ben daha kullanmadımınsl.gerekte kalmaz

rapor almak için gittiğim özel merkezlerden şimdiye kadar neler yaptırdığımın belgelerini falan mı almam gerekiyor

merhaba. rapor için bir eğitim araştırma hastanesine ya da üniversite hastanesine başvuruyorsun. senden adetinin 1. günü çekilmiş bir ultrason, aynı gün kan alıp muhtelif kan ve hormon tahlilleri, aids ve hepatit testi yapıyorlar. sonra adet bittikten sonra parça alıp smear testi yapılıyor ve hsg rahim filmi çekiliyor. sana ayrıca bir matbu kağıt veriyorlar. idrar tahlilin, ekg ve akciğer filmi çekimi de yapıldıktan sonra, bunları gösterip 3 doktordan (psikiyatrist, genel cerrah, dahiliye) genel sağlık raporu alıyorsun. aynı zamanda eşin de hormon tahlili yaptırıp, 3 defa sperm veriyor. ikinizin belge ve tetkik sonuçlarınızla başvurup kurula girip raporunuzu alıyorsunuz. rapora göre hangi tedavinin uygulanacağına karar veriliyor. şayet elinde bu sayılan belgelerden son 6 aya ait tetkiler varsa(özelde de yapılsa farketmez) tekrar yaptırmana gerek yok. bu sonuçlar da kabul ediliyor.

Back
X