ssk anlaşmalı tüpbebek yaptıranlar varmı lütfen yardım edin nerde ne kadara yaptırdınız masrafları ve hastaneye ve ilacları nekadar verdiniz ve hangi hastanede yaptırdınız bildiğiniz iyibir hastane ne olur yardım edinben eskişehirdeyim eskişehirden olan varsa oda yazzın şimdiden cevapladığınız için teşekkürler acele cevap yazarsanız sevinirim
kızlar herkese mrba ben devlette raporlu 1kez tüp bebek yaptırdım ama olmadı şimdi ikinci kez düşünüyoz yeniden rapor çıkartacammı yoksa raporum ikinciyede geçerlimi bilen varmı acaba
cnm ya sana bi sorum daha var umutta tüp bebek için raporu nerden aldın
ben bursada yaşıyorum. Uludağ üniversitesinden aldım.
merhaba ,
ben bursa da oturuyorum. 1 kez bursada denedim. 1 kez memorıal ve en sonunda 2 kez umut tüp bebek ve ulun bey ile denedim.dondurulmuşlarım var.doktorumdan ve çalışanlardan memnunum. Sabah gidip akşam döndüm. 2 kere sgk lı denedim umutta. Evraklarını götürüyorsun .yumurta toplama zamanı 2000 tl klınık alıyor. Sgk rapor ilaçta benim 1,000 tl tuttu. Eczane ile pazarlık et.
Raporların süresi var dikkat et.
Allah yardımcın olsun.
Doktor özeline gitmedim.benim 10 gün sürdü.kan tahlilleri dahiliye doktorunun görmesi vs...
2 hakkım vardı 2 sinide kullandım.
Raporu almak icin ne gibi sartlar gerekiyor acaba esimin sonucları yeterlimi yoksa belli bir yas ve oran var mı ?
rapor almak için gittiğim özel merkezlerden şimdiye kadar neler yaptırdığımın belgelerini falan mı almam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?