ssk lı çalışan anneler doğum ücretleri için hazırladığınız belgeler

demetdiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
20
0
36
İstanbul
merhabalar şuan 31.haftadayım 32.haftada rapor alcam 37.haftaya kadar çalışabilir raporu.işyerime vercem fakat sonrasında ne işlemler yapmak gerekiyo bilgisi olan var mı.teşekkür ederim.

merhaba bende 23. haftayım ne evrak gerekiyor bende bilmiyorum yardımm !!!!

:)) ikimzde bilmiyoruz neyse artık ben bilgilerimi sanada yazarım 32.haftada doktorun söyler zaten rapor veriyor 37.haftaya kadar çalışabilir raporu.işyerine veriyosunu raporunu illa 37.haftaya kadar çalışmak zorunda değilsin istediğin zaman izizne çıkabilirsin.benim bildiklerim bukadarcık

ssk lı çalışan anneler 32.haftada hastaneden 2 nüsha rapor alıyolar 37.haftaya kadar çalışabilir raporu.1 nüshası kendinde kalıyo diğer nüshası işyerine veriliyo.daha sonra 37.haftada işyerinden alınan vizite kağıdını hastaneye veriyosun hastane size 2 nüsha halinde iş göremezlik belgesi veriyor.fotokobisi işyerine veriliyo asılları sizde kalacak.doğuma giderkende yanında; 32.haftada aldığın rapor ,iş göremezlik belgesi ve hastanenin düzenlemiş olduğu doğum raporunu hastaneye teslim ediyorsunuz.doğum yaptığınız hastane sgk ya bildirim yapıyor.sürenin sonunda ptt ye paranız yatıyor.

Back
X