SSVD(Sezaryen Sonrası Vajinal Doğum) Yapmak isteyenler

PeriLous

Iyi ki varsınız kızlarım..
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
3.764
727
163
Merhaba hanımlar Ssvd yapmak isteyenler buarada tecrübelerimizi birbirimize aktaralım istedim. Ben henüz 8 haftalık hamileyim. Ilk doğumum 5 yıl önce 36+0 da hic şancı vs çekmeden sezaryen ile oldu. Normal doğum içimde uhte kaldı.. Şu an Istanbul Anadolu yakasında doktor arayışındayım.

Asla tavsıye etmem bwn o konuda acı tecrubeye sahıbım
Sezeryan sonrası normal dogum yaptım plezenta parcası kesı yerıne yerlestı ve gelmedı koptu
Üç sefer kürtaj ettıler ölümden döndüm ıkı unıte kan verıldı rahımde yapısıklıga sebeb oldu kürtajlar sınra üç. Dusuk yaptım yapısıklık tespıt edıldı amalıyat oldum ondan sonrada üç dusuk oldu bebek ıstememe ragmen olöuyor dusuyor :(
Aman aman sız sız olun ıyı karar verın

Sezeryan sonrası normal dogum yaptım plezenta parcası kesı yerıne yerlestı ve gelmedı koptu
Üç sefer kürtaj ettıler ölümden döndüm ıkı unıte kan verıldı rahımde yapısıklıga sebeb oldu kürtajlar sınra üç. Dusuk yaptım yapısıklık tespıt edıldı amalıyat oldum ondan sonrada üç dusuk oldu bebek ıstememe ragmen olöuyor dusuyor :KK43:
Offff yaa çok korktum şimdi

Merhaba hanımlar Ssvd yapmak isteyenler buarada tecrübelerimizi birbirimize aktaralım istedim. Ben henüz 8 haftalık hamileyim. Ilk doğumum 5 yıl önce 36+0 da hic şancı vs çekmeden sezaryen ile oldu. Normal doğum içimde uhte kaldı.. Şu an Istanbul Anadolu yakasında doktor arayışındayım.

merhaba doğum yaptınız mı merak ettim

Doğumu yaptım ama malesef ssvd değil sssd oldu. 41 haftalıkken doktorum daha fazla beklemeyi kabulnetmeyince sezaryen oldum.

Üç sefer kürtaj ettıler ölümden döndüm ıkı unıte kan verıldı rahımde yapısıklıga sebeb oldu kürtajlar sınra üç. Dusuk yaptım yapısıklık tespıt edıldı amalıyat oldum ondan sonrada üç dusuk oldu bebek ıstememe ragmen olöuyor dusuyor :KK43:
Çok geçmiş olsun size. Ben çok istememe rağmen normal doğum olmadı malesef. Kızım gelmedi. 41 haftalıkken sezaryen oldum. Sizin başınıza gelen durum çok talihsiz ama herkesin vücudu da bir değil. Bu olay diğer arkadaşları korkutmasın bence.

Çok geçmiş olsun size. Ben çok istememe rağmen normal doğum olmadı malesef. Kızım gelmedi. 41 haftalıkken sezaryen oldum. Sizin başınıza gelen durum çok talihsiz ama herkesin vücudu da bir değil. Bu olay diğer arkadaşları korkutmasın bence.
aslinda drlarin hic biri önermiyor sezeryansa devami sezeryan olmali diyor bilsem basima bunlar gelcek asla normal olmazdim benm 6 dusugume neden oldu bebek istemme ragmen bebek sahibi tekrar olamiyorum

Back
X