Ssvd yardım lütfen?

Matmazell9896e200

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2018
35
4
1
29
Ben 27 ay önce sezeryan ile dogum yaptım bunu normal doğurmak istiyorum o an korktuğum icin sezeryan oldu acilmalarim hepsi vardi ama korktum işte.. kimi doktor yapabilirsin diyor kimisi hayır diyor yapabilirmiyim?? ?

merhabalar ben de 27 ay önce bebeğimin 40. haftasını doldurması ile kilosunun 4 kiloyu aşması ve rahim çatı darlığı sebebiyle sezaryan ile doğum yaptım. SSVD ile ilgili doğum hikayeleri okudukça ben de ssvd konusunda motive oluyorum. Sezaryanla doğum sonra çok sorun yaşadım bebeğimi 1 hafta alıp emziremedim . Bunun için iyi araştırma yapıp iyi bir doktor ve ekip ile çalışmak gerekiyor.

bence gerek yok... bende ilk bebeğimi sezeryanla doğurdum sezeryan snrası çok rahattım normal doğumun sancısını çekmek zor,heleki sezeryandan sonra.. valla bne cesaret edemem ama tercih meselesi tabi:) sağlıkla olsunlarda :)

sezaryanla doğum benim için kolay değildi çünkü normal doğum gibi o an ağrı çekmiyorsun ama anestezinin etkisi geçince dayanılmaz ağrılar başlıyor bebeğinle ilgilenemiyorsun göbek olduğu gibi kalıyor vs. vs Normal doğum bence adı üzerinde normal olandır inşallah sağlıkla ssvd yapan anneler kategorisine katılırız

Benimde ilk dogumum sezeryan kizim 27 aylik ve tekrat dogum yapicam. Dikisler yuzunden korkuyorum o yuzden normal dogumi tekrar dusunmedim bile. Genel anestezi degil ama spinal yada epidural sezeryan yapabilirsiniz. Genele gore daha iyi bence

Benimde ilk dogumum sezeryan kizim 27 aylik ve tekrat dogum yapicam. Dikisler yuzunden korkuyorum o yuzden normal dogumi tekrar dusunmedim bile. Genel anestezi degil ama spinal yada epidural sezeryan yapabilirsiniz. Genele gore daha iyi bence
sorun anestezi değil aslında ben de epidural oldum ama sonrası bebeğimle ilgilenemedim emziremedim yani normal doğumda öyle değil hemen ayağa kalkıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…